Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET

Wenger demantirao zanimanje za Mandžukića

Mario Mandžukić
Marko Prpić/PIXSELL
17.01.2010.
u 10:13

Arsenalov menadžer Arsene Wenger demantirao je špekulacije da je njegov klub naumio u zimskom prijelaznom roku iz zagrebačkog Dinama dovesti Marija Mandžukića.

Upravo su se takva naklapanja pojavila u nekim engleskim medijima, ali Wenger je tu priču okvalificirao kao netočnu.

- To nije točno. Do kraja prijelaznog roka ionako će se pojaviti još nekoliko imena nogometaša koje, kao, želimo dovesti u svoje redove, iako u tim pričama neće biti niti najmanje istine – poručio je Wenger.

Hrvatski 23-godišnji reprezentativac Mario Mandžukić, tako, neće krenuti stopama Eduarda da Silve, koji je u Arsenal prešao iz Dinama.

Razlog zbog kojeg engleski novinari često špekuliraju o mogućim pojačanjima ''topnika'' u napadačkom redu su ozljede koje su prorijedile Wengeru izbor u zadnje vrijeme. Nizozemski reprezentativac Robin van Persie zadobio je ozljedu gležnja u prijateljskoj utakmici Nizozemske i Italije u Pescari 14. studenoga, nakon grubog starta Giorgia Chiellinija. Van Persieja neće biti duže vrijeme u konkurenciji za sastav.

Već neko vrijeme je izvan pogona i napadač danske reprezentacije Nicklas Bendtner zbog ozljede prepone. Stoga su se, kao potencijalna pojačanja spominjali Marouane Chamakh iz Bordeauxa, Edin Džeko iz Wolfsburga i zvijezda Cluja Lacina Traore.

Budući da bi se Bendtner ubrzo trebao vratiti u konkurenciju za sastav, lako je moguće da Wenger do kraja prijelaznog roka uopće neće pojačavati napadačku liniju.

Komentara 1

MA
matina
19:04 17.01.2010.

kakav mandzukic nisam ubijeden da moze bit pojacanje arsenalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije