Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noge u zraku

Voditelj postao hit nakon urnebesne situacije usred emisije

Vasilij Utkin
Foto: Youtube Screenshot
08.11.2017.
u 11:06

Naginjao se na stolici te je ona pukla nakon čega je završio na podu.

Smiješan trenutak u kojem je u glavnoj ulozi bio radijski voditelj Vasilij Utkin (45) postao je hit u Rusiji. On se tijekom emisije naginjao na stolici te je ona pukla nakon čega je završio na podu.

Istovremeno, njegov kolega ponašao se kao da se ništa ne događa, a Utkin se uspio ustati tek uz pomoć drugog kolege koji je nakon pada ušao u studio.

 

Stolica je pod Utkinovom težinom popustila u trenutku dok je s kolegom raspravljao o moskovskom Lokomotivu čijeg je 70-godišnjeg trenera Jurija Semina nerijetko ismijavao. Nema sumnje kako se sada Semin slatko nasmijao ako je pogledao video.

- Dosad sam polomio petanestak stolica, no još mi se to nije dogodilo usred emisije - našalio se Utkin. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije