Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kabel u akciji

Lovren 'naljutio' cimera: Pogledajte što je napravio Vrsaljku

Lovren i Vrsaljko
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
08.11.2017.
u 08:17

Liverpoolov igrač uzeo je kabel punjača od mobitela ta ga pokušao gurnuti u suigračev nos.

Hrvatsku sutra na Maksimiru očekuje prva utakmica dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke. Prodaja ulaznica ide sjajno pa su u prodaju puštene sve tiribine. A nakon što su u utorak rasprodane i ulaznice za tribinu Sjever dolje preostale su još samo one namijenjene tribinama Sjever gore i Zapad gore.

Odlično ozračje vlada i u momčadi o čemu svjedoči i video koji prikazuje kako Dejan Lovren zadirkuje Šimu Vrsaljka tijekom odmora.

 

Liverpoolov igrač uzeo je kabel punjača od mobitela ta ga pokušao gurnuti u suigračev nos. Branič Atletico Madrida nije bio oduševljen, no njegov cimer 'umro' je od smijeha.

Nadamo se da će takvog raspoloženja biti i nakon okršaja s Grcima!

Lovren i Vrsaljko
1/24

Komentara 1

BR
branko13
10:24 08.11.2017.

komentari su jad i bijeda, trebamo voli ti svoje. 1 hrvat 1000 problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije