Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI MIKA

VIDEO Slavnog dinamovca ovakvog nikada niste vidjeli: Suigrači potpuno iznenađeni

Foto: Instagram
1/2
20.06.2021.
u 17:24

Pojest ću sve kolačiće, tebi u inat postat ću debela! - orilo se Moravskim Toplicama gdje se Dinamo nalazi na pripremama za novu sezonu.

Mihael Mikić odavno se upisao u legende Dinama, a njegov povratak u plavi tabor pozdravljen je s velikim oduševljenjem i navijača i samoga kluba. No, iako je sada u ulozi pomoćnog trenera Damiru Krznaru, niti njega nije obišla klasična glazbena inicijacija. 

Popularni Mika je zapjevao veliki hit iz 80-ih pjevačice Marine Perazić ''Pojest ću sve kolačiće'' i zaradio veliki pljesak svih okupljenih dinamovaca koji su mu u izvedbi i pomogli na najpoznatijem dijelu pjesme:

- Pojest ću sve kolačiće, tebi u inat postat ću debela! - orilo se Moravskim Toplicama gdje se Dinamo nalazi na pripremama za novu sezonu.  

Malo tko se može pohvaliti tako dugom igračkom karijerom kao Mihael Mikić (41). A nakon nje krenuo je u trenerske vode, odlučio je prihvatiti poziv Damira Krznara i priključiti se njegovu stručnom stožeru. Igrao je popularni Mika do 39. godine, od Bistre preko zaprešićkog Intera do Dinama, pa onda preko Kaiserslauterna, Rijeke, ponovno Dinama do Japana u kojem je završio karijeru. Kazao nam je nakon tog oproštaja da je čak mogao i dalje, da klinci i dalje nisu bili moćniji od njega.

Vratio se u Zagreb, sa suprugom Ljupkom pokrenuo posao sa slastičarnicama, priključio se Igoru Bišćanu u mladoj reprezentaciji gdje je počeo svoju trenersku karijeru. I nakon igranja imao je tako nešto u planu.

Kad smo ga pitali gdje mu je tijekom te duge igračke karijere bilo najljepše, bez dvojbi rekao:

– Ne morate to ni pitati, Dinamo je prva i najveća ljubav, Dinamo je imao i uvijek će imati posebno mjesto kod mene. No uz Dinamo moram istaknuti i dio svoje karijere koji sam proveo u Hiroshimi, tamo je bila i moja obitelj, život tamo mi je bio divan s mojom obitelji, baš nešto posebno, čak na razini onoga što sam živio u Dinamu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije