Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI VOLE NOVAKA

VIDEO Slavni tenisač na Twitteru 'oprao' gosta obitelji Đoković: Priznajte im što ste radili

Rome Tennis Open - Novak Djokovic And Andy Murray
Dubreuil Corinne/ABACA
10.01.2022.
u 08:16

– U trofejnoj sobi s Novakovim bratom Đorđem

Slavni tenisač Andy Murray prozvao je Nigela Faragea, jednog od vođa Brexita, desničara,  koji je došao u Beograd pratiti suđenje Novaku Đokoviću.

"U trofejnoj sobi s Novakovim bratom Đorđem." 

"Molim vas snimite neugodan trenutak kada im kažete da ste proveli većinu karijere zalažući se za deportaciju ljudi iz istočne Europe", napisao je Murray na Twitteru.

Zanimljivo, ovoga puta čak i na društvenim mrežama pružio je podršku Novaku Đokoviću. 

Podsjetimo, Đoković je do sada trebao biti pušten prema uputama suca, ali još nema konačne odluke.

Ministar imigracije  Alex Hawke i dalje ima moć novim koracima zatražiti ponovno ukidanje Novakove vize i daljnju deportaciju iz Australije te zabranu povratka na tri godine. Državni odvjetnik Christopher Tan rekao je kako ministar ima ''osobnu moć poništenja'' iako je sudac Anthony Kelly sada donio drukčiju odluku.

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar xilandar
xilandar
13:27 10.01.2022.

opet nam unuci kmece...

MI
miran
08:25 10.01.2022.

"Ministar imigracije Alex Hawke i dalje ima moć novim koracima zatražiti ponovno ukidanje Novakove vize i daljnju deportaciju iz Australije kao i zabranu povratka na tri godine. Državni odvjetnik, Christopher Tan, rekao je kako Ministar ima 'osobnu moć poništenja' iakoo je sudac Anthony Kelly sada donio potpuno drugu odluku. E, sada mi vi recite da li je ovo pravna drzava u kojoj vaze zakoni za sve (i vola i Jupitera) ili je ovo pre šupak država.

Avatar southman
southman
08:34 10.01.2022.

Za suce svugdje u svijetu se zna koliko kosta pojedina odluka. Vlast je ta koja treba odlučiti da li ce ili nece držati do dostojanstva države i svojih građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije