Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI VOLE NOVAKA
Povratak na članak

VIDEO Slavni tenisač na Twitteru 'oprao' gosta obitelji Đoković: Priznajte im što ste radili

– U trofejnoj sobi s Novakovim bratom Đorđem

Komentari 10

Avatar xilandar
xilandar
13:27 10.01.2022.

opet nam unuci kmece...

VL
MI
miran
08:25 10.01.2022.

"Ministar imigracije Alex Hawke i dalje ima moć novim koracima zatražiti ponovno ukidanje Novakove vize i daljnju deportaciju iz Australije kao i zabranu povratka na tri godine. Državni odvjetnik, Christopher Tan, rekao je kako Ministar ima 'osobnu moć poništenja' iakoo je sudac Anthony Kelly sada donio potpuno drugu odluku. E, sada mi vi recite da li je ovo pravna drzava u kojoj vaze zakoni za sve (i vola i Jupitera) ili je ovo pre šupak država.

VL
Avatar southman
southman
08:34 10.01.2022.

Za suce svugdje u svijetu se zna koliko kosta pojedina odluka. Vlast je ta koja treba odlučiti da li ce ili nece držati do dostojanstva države i svojih građana.

VL
DU
Deleted user
09:56 10.01.2022.

Uobičajeni manevar "nižnih duhom" kad nemaju odgovor na neko prosto pitanje je, prvo, potpuna relativizacije (oni imaju svoje zakone, ako se nekom ne sviđa....) a onda menjanje teme (hajde da govorimo o nečemu drugom, generalu Dragoslavu Mihailoviću, na primer).

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
10:31 10.01.2022.

I Đovaku dignut spomenik, odmah do Milana Tepića

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.