Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINJE U PONOĆ

Suđenje Đokoviću neće kratko trajati, evo kad ćemo saznati konačnu odluku

Torino: Novak ?okovi?  izgubio od Aleksandera Zvereva u polufinalu
Dubreuil Corinne/ABACA
09.01.2022.
u 19:32

Vrlo je dobro poznato da je Đokovićevo saslušanje s Australskim državnim sudom zakazano za ponoć, ali do maloprije nisu bile dostupne informacije o tome koliko će trajati i kakva će biti procedura

Kao što već vjerojatno i znate, večeras će se, s početkom u ponoć po našem vremenu, odlučivati o sudbini ponajboljeg svjetskog tenisača svih vremena Novaka Đokovića koji je zbog nedostatka potvrde o cijepljenju zaustavljen na aerodromu u Melbourneu te premješten u imigrantsko prihvatilište gdje se nalazi još od srijede. 

Vrlo je dobro poznato da je Đokovićevo saslušanje s Australskim državnim sudom zakazano za ponoć, ali do maloprije nisu bile dostupne informacije o tome koliko će trajati i kakva će biti procedura. 

Australci ističu da će prvi dio procedure trajati dva sata, a u tom periodu će odvjetnici Novaka Đokovića prezentirati slučaj iz perspektive svojeg klijenta, budući da sam Đoković neće smjeti biti nadležan.

Nakon toga prvo slijedi pauza od tri sata, a po završetku te pauze će se, dakle oko 5:00 ujutro, izjasniti zastupnici države Australije. I to izjašnjavanje će trajati pola sata, a konačnu odluku bismo trebali saznati oko 7:30 ujutro po našem vremenu

Saslušanje predstavnika Novaka Đokovića i Australije bit će dostupno svima, a moći ćete ga uživo pratiti na OVOJ POVEZNICI.

Komentara 17

Avatar FrancJunior
FrancJunior
19:43 09.01.2022.

Gdje Srbi, tamo prijevara, podmuklost, kriminal, nemiri i rat! Moze li ovo netko da porekne?

Avatar jebb
jebb
20:34 09.01.2022.

Ugledni odvjetnik iz Melbournea Justin Quill, partner u odvjetnickoj tvrtki Thomson Geer Lawyers, iznio je neke zanimljive stvari o tome sto se moze dogoditi u ovoj borbi protiv fasizma. On tvrdi da ce Djokovicu biti dodijeljena privremena mjera koja ce mu na kraju omoguciti sudjelovanje na Australian Openu. Takodjer je izjavio da Djokovic mozda nece nuzno izaci kao pobjednik u ovom sudskom procesu, ali ce sudskom postupku trebati vremena da se donese zakljucak, a u medjuvremenu bi Djokovic imao dovoljno vremena za nastup na Australian Openu. I bilo bi mi neizmjerno drago da se to i dogodi, i da Djokovic i po deseti put osvoji naslov u toj novo-fasistickoj vukojebini. A onih 80% prolupalih Australaca koji su pali pod pritiskom fasistickog rezima i ubrizgali se otrovima, neka pate... i iskreno se nadam da ih sto vise kolabira na tribinama od posljedica otrova kojima su se ubrizgali... To bi bila visnja na torti!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:08 09.01.2022.

Hoće li bit prijenos uzivo ? Ako ne moze li V.L. kao sponzor nešto učinit kao prijenos lige prvaka " ovaj vam je prijenos omogucila " Stella Artoa " nama V.L. 🍺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije