Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEKOV DOM

VIDEO Emotivan oproštaj od Gradskog vrta: 'Vrijeđali su te i granatama gađali, ali te nisu srušili’

Osijek: 33. kolo SuperSport HNL-a, NK Osijek - GNK Dinamo
Davor Javorovic/PIXSELL
23.05.2023.
u 23:25

Sjajnu kompilaciju objavili su iz slavonskog prvoligaša, navijači i klub se polako opraštaju od stadiona koji je dom Osijeka od 1977. godine

Nogometaši Osijeka će u subotu od 19 sati protiv Rijeke odigrati posljednju utakmicu na svom Gradskom vrtu, 'najdražem betonu' i tako zaključiti ovu sezonu. Od iduće sezone bijelo-plavi će preseliti na novi stadion na Pampasu, ali stadion koji je dom svih kojima je bijelo-plava boja na srcu od 1977. godine, ostat će upamćen zauvijek. 

- Svi navijači NK Osijek koji će kupiti ulaznicu za utakmicu protiv HNK Rijeka uz istu će dobiti i prigodni šal za oproštaj od Gradskog vrta. Broj dostupnih šalova je ograničen, a ulaznice je moguće kupiti na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt od srijede do petka od 10 do 18 sati i u subotu na dan utakmice od 10 do 20 sati - objavili su na društvenim mrežama iz NK Osijeka. 

VEZANI ČLANCI:

Marketinška ekipa na prigodan način se oprašta od stadiona, složili su emotivan video koji je vrlo brzo postao viralan. 

- Vrijeđali su te, pljuvali čak i granatama gađali, ali te nisu srušili - jedna je od rečenica koja glasno odzvanja u objavi pod nazivom 'Kraj jedne ere'. 

- Za neke ruglo, nakupina betona. Podrum europskog nogometa. Za nas, kultno mjesto. Simbol grada. Sve na svijetu. Domaćin sjajnim potezima, golovima, pjesmama, koreografijama Kohorte i brojnim velikanima. Svjedok bezbroj priča s tribina, novih prijateljstava, razočaranja. Ali i veselja - govori narator u ovome uratku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)

Komentara 3

DX
dario-xx
07:14 24.05.2023.

Mađaroni era, jos malo pa će mađarski postati sluzbeni jezik u osjeku

JF
Jure_Francetić
23:40 23.05.2023.

Pampas,glupog li imena...ali bar nije dobio ime po khuenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije