Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORICA - HAJDUK

VIDEO Nove snimke: Hajdukova dica mlatila i cipelarila trenera Gorice pored klupe!

Screenshot/24 sata
08.05.2022.
u 11:40

Nakon novih snimki koje kolaju portalima (netko ih je snimao sa samih klupa za pričuve) vidi se kako iza delegatove kućice Hajdukovi juniori mlate i cipelare trenera Gorice za što će sigurno dobiti naknadne posljedice jer ove stvari nisu upisane u delegatove i sučeve opise utakmica.

Juniorsku utakmicu Gorice i Hajduka (1:0) obilježila je tučnjava trenera koju je započela klupa domaće momčadi.Nepotrebni i nezreli incident koji je bacio ljagu na sav dobar juniorski nogomet ove sezone, dobio je još neke nove detalje.

Trener Gorice Sven Raić došao je do klupe bijelih kako bi uzeo loptu koja je ostala u igri. Pomoćni trener Hajduka Ivica Roguljić bacio ju je prema njemu nakon čega je došlo do tučnjave. Prekid je trajao 12 minuta, a video incidenta iz prijenosa pogledajte OVDJE, dok nove snimke možete pogledati OVDJE.

Sudac Patrik Pavlešić iz Duge Rese je isključio domaćeg trenera Raića, trenera vratara bijelih Ivicu Roguljića, te Marijana Budimira, a ovo je napisao u zapisniku.

"U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave."

O isključenju Budimira je napisao: "Dodijelio sam mu isključenje zbog fizičkog sukoba, udaranja rukama u predjelu glave glavnog trenera Svena Raića."

Delegat Robert Balen ovako je opisao neželjene scene.

"U svezi s incidentom i prekidom od 12 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60 minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S.R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja sa glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge momčadi smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je naposljetku uspjela osigurati nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači obiju momčadi napustili su mirno teren za igru."

Gorica je na kraju slavila s 1:0 što je prvi prvenstveni poraz juniora Hajduka ove sezone.

Međutim, nakon novih snimki koje kolaju portalima (netko ih je snimao sa samih klupa za pričuve) vidi se kako iza delegatove kućice Hajdukovi juniori mlate i cipelare trenera Gorice za što će sigurno dobiti naknadne posljedice jer ove stvari nisu upisane u delegatove i sučeve opise utakmica.

 

POGLEDAJTE KAKO SU DERBIJE NAJAVILI DARIO ŠIMIĆ I MARIO CAREVIĆ:

Komentara 3

MA
marko416
12:34 08.05.2022.

što nepišete istinu...a istina je da su napadnuti stožer hajduka. sad se želite izvuć iz toga.jedno je sigurno,nemožete podnet da netko drugi bude prvak sem zagrebčana.To radite kroz ligu seniora isto,več godinama.pišite istinu ako želite zaštitit djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije