Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO LOŠE ISKUSTVO

Vatreni otkrio: To me potreslo, prvi put nisam nikog pozdravio

Hrvatska Španjolska
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
21.09.2018.
u 16:23

- Sviđa mi se njegova filozofija nogometa i pomaže mi da ispravim svoj najveći nedostatak a to je postizanje golova - kaže Kovačić o Sarriju.

Mateo Kovačić ovog je ljeta iz Reala otišao u Chelsea gdje se vrlo dobro snašao i odigrao četiri posljednje utakmice, od čega je tri počeo u prvih 11.

- Vrlo dobro sam se uklopio, igramo vrlo dobro, napadački i zadovoljan sam zasad kako stvari stoje. meni se čini da je to zasad sve dobro, sviđa mi se stil nogometa kakav preferira Sarri, a to je napadački i visoki presing. Pokušavamo uzeti loptu već u protivničkoj polovici i meni paše takav stil igre - otkrio je u razgovoru za Sportklub Kovačić pa dodao da je u odličnom odnosu s trenerom Maurizijem Sarrijem.

- Odlično se slažemo, sviđa mi se njegova filozofija nogometa i pomaže mi da ispravim svoj najveći nedostatak a to je postizanje golova. Želi da budem češće u šansama i nadam se da ću brzo i tom segmentu biti sve bolji.

Osvrnuo se Kovačić i na težak poraz Hrvatske u Španjolskoj 0:6.

- Nismo bili dobri na terenu, prvih 20 minuta smo bili bolji protivnik a zatimsmo nestali s terena. Postigli su nam šest pogodaka iz šest udarac i to je na kraju stvarno izgledalo loše. Dogodi se jedna takva utakmica, brzo imamo novo okupljanje i moramo poraviti dojam. Bio sam jako potresen nakon poraza, prvi put u životu se nisam ni s kim pozdravio nego sam samo otišao u svlačionicu.

Kako Kovačić vidi budućnost reprezentacije, kao i ostatak sezone u Chelseaju, te što na selidbu u London kaže njegova supruga čitajte na Sportklubu.

>> Pogledajte i što su dinamovci rekli nakon velike pobjede protiv Fenerbahcea

Komentara 4

DU
Deleted user
20:38 21.09.2018.

Ajde traktoristi, okanite se hrvatske repke

BE
beitsche
21:02 21.09.2018.

Svjetski mediji poput vecernjeg lista i danas o tome pisu..hahhahahhahahhahaha.....

DH
dalibor.hren
18:38 21.09.2018.

Martin u oblacima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije