Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA

Otkrivena težina ozljede Kovačića: Uz njega je Hazard najbolji na svijetu

Mateo Kovačić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
15.09.2018.
u 23:36

- I dalje mislim da su Liverpool i Manchester City ispred nas. Ali, još se možemo popraviti. Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj - rekao je Sarri

Chelsea drži korak s Liverpoolom. Nakon 5. kola Premier lige obje su momčadi na maksimalnom učinku. 

Plavci su u subotu sa 4:1 pobijedili Cardiff uz tri gola Edena Hazarda, a pobjedi je do 50. minute igrao i Mateo Kovačić, koji je teren napustio u 50. minuti zbog ozljede.

- Ne, ne. Pričao sam s doktorom nakratko i rekao mi je da nije ništa ozbiljnije naravi - rekao je trener plavaca Maurizio Sarri pa otkrio koliko mu hrvatski veznjak znači:

- Uz njega i Jorginha Hazard potroši puno manje energije jer ne igra daleko od gola, nego samo u posljednjoj četvrtini. Prije sam mislio da je Hazard jedan od najboljih igrača na svijetu. Sada sam se predomislio - on je najbolji! I još će biti bolji sada kada igra bliže golu.

Sarri tvrdi kako su Manchester City i Liverpool ipak još uvijek ispred njegovom Chelseaja.

- I dalje mislim da su Liverpool i Manchester City ispred nas. Ali, još se možemo popraviti. Moj cilj je da budemo najbolja momčad u Engleskoj, ali to se ne može napraviti u jedan mjesec. Možda će nam trebati cijela sezona, možda malo više.

>> Pogledajte i kako su vatreni rasplakali španjolske navijače

Komentara 4

Avatar southman
southman
09:50 16.09.2018.

Hazard ti čini 50% napadačkog dijela ekipe, a on sam neće moći vući cijelu sezonu. Kada se on ispuše...potop !

SO
sohnahoakasaa
15:18 16.09.2018.

Mateo dragi želim ti brz oporavak i da konačno u miru igraš nogomet, pokažeš svoje znanje koje toliko dugo traži priliku. Nek te Bog čuva i nagradi za sav trud i muku i nek konačno igraš nogomet koji toliko voliš. Drš se Vatreni...

ČE
četvrti
21:50 16.09.2018.

Od Matea svi očekujemo da konačno pokaže svoje raskošno nogometno znanje. No, na žalost, uvjeren sam da to Kovačiću neće uspjeti dok god sluša cajke. Ozbiljno to mislim. Uz cajke on će ostati vječna nada, nikada pravi igrač kakvim ga očekujemo vidjeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije