Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Večernji list u Parizu uhvatio fenomenalnu atmosferu: Navijači su nestrpljivi!

Pariz: Navija?i Real Madrida i Liverpoola uo?i finalne utakmice Lige prvaka
EXPA/ Focus Images/ Matt Wilkinson
28.05.2022.
u 18:36

Luka Modrić je najprepoznatljivija zvijezda Reala kad nekome na ulici kažemo da smo iz Hrvatske, a osim Španjolaca, navijači iz cijelog svijeta stigli su bodriti omiljenu im momčad.

Real Madrid i Liverpool igraju u finalu Lige prvaka koje se održava u Parizu, a tim povodom u "gradu svjetlosti" je i Večernji list pa donosimo djelić fenomenalne atmosfere uoči najveće utakmice u klupskom nogometu na svijetu.

Umjesto na svoje uobičajene arondismane, kako se ovdje nazivaju gradske četvrti, Pariz se uoči finala Lige prvaka podijelio na navijačke zone - crvene i bijele - te je gotovo nemoguće pronaći ijedan dio francuske metropole u kojem se ne pjevaju navijačke pjesme.

 

 

 

Luka Modrić je najprepoznatljivija zvijezda Reala kad nekome na ulici kažemo da smo iz Hrvatske, a osim Španjolaca, navijači iz cijelog svijeta stigli su bodriti omiljenu im momčad. Meksiko, Kanada, Australija, zemlje cijele Europe... svi su na valu nogometne groznice stigli u Pariz.

Kako su raspoloženi, dojam je da će previše patiti ako i njihova momčad ne osvoji titulu! Upravo ta pozitivna atmosfera ono je što oduševljava. Primjerice, finala Europske i Konferencijske lige kao uvertiru su imale masovne nerede, zbog kojih su se ozlijeđeni i privedeni brojali u desecima, no u Parizu se svi grle, slave...

 

 

 

Inače, ove su se momčadi susrele u finali prije četiri godine i Real je slavio 3:1, no utakmica je imala nekoliko uistinu bizarnih i nezaboravnih trenutaka. Primjerice, prekršaj Sergija Ramosa na Mohamedu Salahu, za koji je Španjolac dobio samo žuti karton iako je otpremio Egipćanina u bolnicu i na višemjesečno oporavak.

Potom, vratar Liverpoola Loris Kairus imao je nevjerojatne pogreške i poklonio Realu pobjedu praktički. No, treba izdvojiti i Garetha Balea koji je pokazao što zna i umije čudesnim pogocima. Ovaj put, vjerojatno neće odigrati ni sekunde...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije