Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC FIGHT NIGHT 141

UFC stiže u Argentinu s okršajem Magnyja i Ponzinibbia u glavnoj borbi!

UFC
Foto: Fight Channel
15.11.2018.
u 13:58

Izravni prijenos UFC Fight Night: Magny vs. Ponzinibbio eventa ne propustite u noći sa subote na nedjelju 18. studenog od 04:00h samo na Fight Channel PPV-u!

UFC Fight Night sa svojim već 140 izdanjem po prvi put dolazi u Argentinu te će svoju narednu priredbu održati u areni Parque Roca u Buenos Airesu. Kao što je i za očekivati, event će predvoditi domaći borac Santiago Ponzinibbio u okršaju s Neilom Magnyjem, dok u co-main eventu nastupaju Ricardo Lamas i Darren Elkins.

Izravni prijenos UFC Fight Night: Magny vs. Ponzinibbio eventa ne propustite u noći sa subote na nedjelju 18. studenog od 04:00h samo na Fight Channel PPV-u!

Santiago Ponzinibbio u glavnoj borbi na domaćem terenu

Najuspješniji argentinski MMA borac u UFC-u predvodit će nadolazeći Fight Night s kojim ova najveća borilačka organizacija po prvi put stiže u Argentinu.  Santiago Ponzinibbio (26-3 MMA, 8-2 UFC) tako će rukavice ukrstiti s etabliranim američkim borcem  Neilom Magnyjem (21-6 MMA, 14-5 UFC).

Ponzinibbio, koji se inače nalazi na 15. mjestu UFC-ove ljestvice velteraša, prvotno je trebao predvoditi UFC-ov event u Čileu, ali je svoj nastup morao otkazati zbog ozlijede ruke. Ovaj 31-godišnji Argentinac je nanizao pobjede u zadnjih šest nastupa, a u oktogon ulazi nakon jednoglasne pobjede nad Mikeom Perryjem na UFC on Fox 26 eventu koji se održao prošlog prosinca.

Dvanaestoplasirani velteraš Neil Magny Ponzinibbiu svakako planira upropastiti nastup pred domaćom vojskom navijača i izvojevati dominantnu pobjedu na protivnikovom terenu. Ovaj borac, koji također ima 31 godinu, u zadnjih je osam nastupa skupio šest pobjeda, a najviše se istakao u mečevima s Carlosom Conditom, Johnyjem Hendricksom, Hectorom Lombardom i Kelvinom Gastelumom. Prvotno je imao zakazanu borbu s Alexom Oliveirom na UFC Fight Nightu u rujnu, ali mu je nastup prebačen na Argentinu.

Ricardo Lamas i Darren Elkins u okršaju pero divizije

U sunaslovnoj borbi nadolazećeg UFC Fight Night 140 eventa čeka nas i zanimljiv okršaj Darrena Elkinsa (24-6 MMA, 14-5 UFC)  i Ricarda Lamasa (18-7 MMA, 9-5 UFC).

Osmoplasirani UFC-ov perolakaš, Darren Elkins, u zadnjoj je borbi jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Alexandera Volkanovskog na UFC Fight Night 133 u srpnju. Tim mu je porazom prekinut niz od šest uzastopnih pobjeda koje su uključivale i značajnije skalpove poput Michaela Johnsona, Dennisa Bermudeza i Mirsada Bektića. Elkins će sigurno dati sve od sebe da se vrati na pobjedničke staze u meču s petnaestoplasiranim Lamasom koji u kavez ulazi s dva poraza u zadnje dvije botbe. To mu je ujedno i prvi put u karijeri da je izgubio dvaput zaredom i to od Josha Emmetta i prije spomenutog Mirsada Bektića. I njemu je cilj vratiti se na pobjedničke staze, ali i u formu u kojoj je prije skoro pet  godina dobio  meč za titulu.

Bit će ovo definitivno  vrlo napet okršaj s obzirom na to da obojica dolaze s porazima i da obojici ishod ovog meča odlučuje od daljnjem putu u UFC-u.

Khalil Rountree protiv Johnnyja Walkera

Na prvom argentinskom UFC eventu čeka nas i zanimljiv meč u poluteškoj diviziji kad u kavez uđu Khalil Rountree i Johnny Walker.

Nakon što je izgubio prva dva meča u UFC-u i krenuo dosta klimavo, Khalil Rountree (7-2 MMA, 3-2 UFC), koji je inače u UFC došao iz 23. sezone „The Ultimate Fightera“, nanizao je tri pobjede u oktogonu. 2017. je nokautom pobijedio Daniela Jollyja i Paula Craiga, a onda je prošlog srpnja nokautom zaustavio i poznatog kick-boksača Gokhana Sakija na UFC-u 226. Sva tri završetka ostvario je u prvoj rundi, što samo po sebi govori o atraktivnom stilu ovog američkog borca.

Njegov protivnik Johnny Walker (14-3 MMA, 0-0 UFC) u kavez će ući sa šest pobjeda koje je okrunio pobjedom nad Luisom Henriqueom da Silvom na ‘Dana White Contender Seriesu’ u kolovozu pa će mu tako ovo biti prva službena borba u UFC-u.

Uz ove tri spomenute napete borbe, u glavnom dijelu UFC Fight Nighta 149 čekaju nas još tri borbe na ‘main cardu’, a one  uključuju okršaj u srednjoj diviziji između Cezara Ferreire i Iana Heinischa, Guida Cannettija i Marlona Vere u bantamu, a za sve će to gledatelje zagrijati okršaj u ženskoj slamka diviziji između Cynthije Calvillo i Poliane Botelho.

Izravni prijenos UFC Fight Night: Magny vs. Ponzinibbio eventa ne propustite u noći sa subote na nedjelju 18. studenog od 04:00h samo na Fight Channel PPV-u!

UFC Fight Night 140

Neil Magny vs. Santiago Ponzinibbio

Ricardo Lamas vs. Darren Elkins

Khalil Rountree vs. Johnny Walker

Cezar Ferreira vs. Ian Heinisch

Guido Cannetti vs. Marlon Vera

Cynthia Calvillo vs. Poliana Botelho

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije