Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE PROTIVNIKU

Trener Hajduka voli gledati Istru: Mnogo se može naučiti iz stila kojim igraju

Pula: Istra i Hajduk odigrali utakmicu 26. kola Prve HNL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
13.05.2022.
u 15:13

- Interesantna su momčad, drže posjed lopte i jako su opasan suparnik. To je upozorenje da moramo biti ozbiljni, nije lako, ali vjerujem da smo potpuno fokusirani na sutra.

Hajduk će protiv Istre u 35. kolu Prve HNL odigrati posljednju domaću utakmicu, a da bi se moglo sa strepnjom čekati dvoboj Šibenika i Dinama dan kasnije, potrebno je pobijediti.

Jer, Splićani još uvijek imaju šansu za naslov prvaka, osim u slučaju Dinamove pobjede. Plavi bježe četiri boda pa ako s tom prednosti uđu u posljednje kolo, sve je jasno.

- Situacija je sve bolja i bolja. Vuković, Atanasov i Eduok su se priključili treninzima. Naravno, ne u potpunosti, pogotovo Eduok. Vidjet ćemo hoće li Atanasov i Vuković biti u konkurenciji. Mlakar i Katić će se priključiti treninzima idući tjedan - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas pa dodao:

- Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti. Moramo napraviti ono što je u našim rukama.

Protiv Istre je u Puli Hajduk već ostao bez dva boda, koja bi mu sad itekako dobro došla.

- Ne znam razmišljaju li igrači o tome, ali uživam gledati Istru. Veliki kredit njihovom treneru. Mjesto koje zauzimaju na ljestvici nije realno. Kako oni igraju, razvijaju napade, dosta se može učiti od njih. Interesantna su momčad, drže posjed lopte i jako su opasan suparnik. To je upozorenje da moramo biti ozbiljni, nije lako, ali vjerujem da smo potpuno fokusirani na sutra - zaključio je Dambrauskas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije