Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja je ljepša?

Supruga i kćeri Siniše Mihajlovića u vrućem izdanju zaludile obožavatelje

Kćeri Siniše Mihajlovića
Foto: Instagram
1/12
20.08.2017.
u 11:53

Osvajaju talijanske i srpske medije te obožavatelje na društvenim mrežama

Siniša Mihajlović, nekadašnji igrač Rome, Sampdorije, Lazija i Intera, a danas trener Torina može se pohvaliti prekrasnom suprugom Ariannom Rapaccioni te jednako tako lijepim kćerima Viktorijom i Virginijom.

Zbog atraktivnog izgleda sve tri dame stalno su u fokusu talijanskih i srpskih medija, a svojim fotografijama u badićima podigle su prašinu i oduševile brojne obožavatelje na društvenim mrežama.

Kćeri Siniše Mihajlovića
1/12

Inače, Mihajlović i njegova supruga uz kćeri imaju i tri sina.

 

 

Il rumore non veniva a disturbarci

Objavu dijeli Viktorija Mihajlovic (@vickymiha)

 

 

🦀 maracaibo .... mare forza 9....fuggire si ma dove........za' za'... 🦀

Objavu dijeli Arianna Rapaccioni (@arianna_rapaccioni)

 

Komentara 90

AL
alf
12:25 20.08.2017.

Zaludile glupe novinare. Dali vi imate imalo pameti I napisati nesto pametno I sto prosjecnu osobu zanima. Postali ste Playboy list, zanima me dali I vama Plenkovic daje nesto iz drzavne riznice. Smece of dnevnih novina.

Avatar Apsalar
Apsalar
13:11 20.08.2017.

U fokusu talijanskih i srpskih medija"... Koji ste vi VL? S obzirom da je ovaj članak o srbinu koji peče ženu i kćeri na talijanskoj plaži ispod članka o srbinu koji peče paprike u Kanadi, moj jedini komentar je AFRIKA PAPRIKA, da citiram još jednu srpkinju u duši koja peče zanat u Srbiji.

DU
Deleted user
14:06 20.08.2017.

Od ovolike hiperinflacije vijesti od preko granice, sam vec razvio geomorfoloski oblikovan Stokholmski sindrom tj.vec sam ludo zavolio nase susjede da ne govorim o 'novinarima' sport rubrike VL;

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije