Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

O ovoj izjavi srpskog trenera Siniše Mihajlovića bruje milijuni ljudi u Italiji!

Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
05.10.2016.
u 16:34

Ova njegova izjava postala je hit na internetu, samo na Gazzetti taj je video imao više od milijun i pol pregleda

Siniša Mihajlović sa svojim Torinom zasad igra solidnu sezonu. Nakon sedam kola zauzimaju osmo mjesto s 11 bodova, a proteklog su vikenda upisali važnu pobjedu protiv Fiorentine (2:1). Nakon utakmice, na konferenciji za medije, Siniša je na jedno pitanje dao zanimljiv odgovor i prvo oduševio novinare, a zatim i milijune Talijana koji su pogledali video s konferencije.

Jedan novinar upitao ga je je li 22-godišnjem Marcu Benassiju teško nositi kapetansku traku Torina s obzirom na svoje godine, a Mihajlović je odgovorio:

– Znate što je teško? Teško je kad morate ustati svakoga dana u četiri sata ujutro, pa radite od jutra do mraka i ne znate kada ćete se vratiti kući, a i dalje nemate dovoljno novca da platite račune na kraju mjeseca. Eto, to je teško – rekao je Mihajlović pa dodao:

– A nositi kapetansku traku mora biti zadovoljstvo i ponos za svakog igrača. Benassi je sretan čovjek, kao i svi mi koji se bavimo nogometom na ovoj razini.

Ova njegova izjava postala je hit na internetu, samo na Gazzetti taj je video imao više od milijun i pol pregleda, a u komentarima su navijači pohvalili Mihajlovića. I Gazzetta je napisala "naklon do poda".

Komentara 26

MA
mark2
18:39 05.10.2016.

Ovo je za građane Hrvatske najvažna vest, ma ni najmanje me me ne zanima što je rekao jedan srpski trener talijanskog kluba.

DU
Deleted user
21:39 05.10.2016.

Mihina majka Viktorija je Hrvatica, a otac Bogdan Srbin. Ujak Ivo bio je oficir hrvatskih „zengi“. - Kad su roditelji izbjegli u Srbiju, ujak je pozvao mamu u Srbiju i pitao je zašto je otišla. Doslovce joj je rekao: „Tii si mogla da ostaneš, za razliku od onog jebenog govnara Srbina za kojeg si se udala! Spasla si život srpskoj svinji!“ Nekoliko mjeseci kasnije nazvao me je Arkan. Oslobodio je Vukovar i rekao mi da ima jednog tipa koji tvrdi da je moj ujak i da se zove Ivo. Rekao je da mogu da ga pokupim ako hocu, u protivnom je gotov. Odlucio sam da ga spasem - stoji u Sinišinoj biografskoj knjizi „Božja levica“.

MI
Milas
07:22 06.10.2016.

Mihajlović je rekao istinu, ali je trebao dodati da trebamo težiti svijetu u kojem će oni koji rade od jutra do mraka imati dovoljno za pristojan život, a golobradi mladi nogometaši se neće razmetati u bijesnim autima s milijunima na računu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije