Naslovnica Sport Nogomet

Mihajlović: Hrvat koji mi je bio poput brata srušio mi je kuću u Borovu. I to zato što je morao!

- Kada je u tijeku bilo bombardiranje Beograda, bio sam spreman svašta reći Oliveru Bierhoffu. Ali, on je bio pametan.
19. studenoga 2016. u 17:26 26 komentara 11090 prikaza
Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Trener Torina Siniša Mihajlović dao je veliki intervju za talijanski Corriere dello Sport, a tema razgovora baš i nije bila sportska. Bivši izbornik Srbije raspričao se o ratu te o tome kada je NATO bombardirao Beograd 1999. godine.

Siniša Mihajlović Samo otišao s terena Cijela Italija piše o Mihajlovićevoj izjavi: Nećete vjerovati zbog čega je srpski nogometaš izašao iz igre! Siniša Mihajlović Sanjao grad tri dana Siniša Mihajlović tajno posjetio Vukovar i rodnu kuću te zaplakao!

- Tijekom karijere uvijek mi je bio potreban 'neprijatelj' kako bih dao sve od sebe. Kada je u tijeku bilo bombardiranje Beograda, bio sam spreman svašta reći Oliveru Bierhoffu. Ali, on je bio pametan. Prije utakmice je došao do mene i rekao da mu je iznimno žao zbog toga što se događa mojoj zemlji jer ljudi to nisu zaslužili. Rekao mi je da je uz mene, kazao je Mihajlović.

Mihajlović je iz Borova naselja, a prisjetio se i početka rata.

- Prva kuća koja je uništena je bila moja. Uništio ju je moj najbolji prijatelj, koji je Hrvat. Bili smo kao braća. Nisam mogao prihvatiti da je to napravio, stalno sam sumnjao u to i osjećao bol. Onda smo 1999. ili 2000. igrali protiv Hrvatske i jedan dan je moj prijatelj došao u hotel. Počeli smo priču i rekao mi je da je to morao napraviti jer su svi znali da smo prijatelji, zaključio je priču o tome Mihajlović.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar alien79
  alien79:

  Mihajlovićeva braća ispalila 6.5 milijuna granata na Vukovar, a ovaj bradonja kmeči radi srušene kuće. Mrš u mp3 četničke

 • Paket:

  Mihajloviću, ja ću ti srušit opet jer sam čuo da ju obnavljaš uz pomoć države

 • dr kaunda:

  A tko je srusio moju a nije morao ?