Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Madrid

Sudar nogometnih legendi morao je završiti crvenim kartonom

Gianluigi Buffon Real Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.04.2018.
u 13:42

Gianluigi Buffon na zalasku je karijere i možda mu je ovo bila posljednja europska utakmica

Madridski Real je u 98. minuti pogotkom Cristiana Ronalda iz kaznenog udarca izborio polufinale Lige prvaka.  Kraljevski klub je bez obzira na poraz protiv Juventusa na Bernabeuu (1:3) ušao među četiri najbolje momčadi najelitnijeg klupskog natjecanja.

U prvom susretu u Torinu Real je pobijedio s 3:0.  Nakon što je Medhi Benatia u kaznenom prostoru srušio Lucasa Vazqueza Juventusa sudac Michael Oliver pokazao je na bijelu točku.

Gianluigi Buffon Real Juventus
1/10

Igrači torinske momčadi okružili su suca, a najglasniji je bio Gianluigi Buffon. Englez je Juventusovom čuvaru mreže pokazao crveni karton. Gianluigi Buffon na zalasku je karijere i možda mu je ovo bila posljednja europska utakmica.

 

Sad end for a couple of legends 🐐🐐

A post shared by ODDSbible (@oddsbible) on

Zanimljivo, valjda je sudar nogometnih legendi morao završiti crvenim kartonom. Naime, Realov trener Zinedine Zidane svoju posljednju utakmicu u karijeri odigrao je za Francusku protiv Italije na SP-u 2006. godine u Njemačkoj. 

Zinedine je u susretu protiv Talijana čija je vrata čuvao Buffon dobio crveni karton nakon što je Materazzija udario glavom u prsni koš. Sada se dogodila slična situacija. Buffon je zbog prigovora dobio crveni karton protiv Real kojeg vodi Zidane. 

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
16:08 12.04.2018.

ponašati se ko Buffon!!! Absolutno Neprofesijalno!!! Što se nije ljutio na svaki penal tako.u karieri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije