Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI JEDANAESTERAC

Jedanaesterac podijelio čitatelje: Za neke sramota, za neke čist kao suza

Real Madrid - Juventus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.04.2018.
u 09:20

- Šteta da Engleski savez nije ranije gurnuo Olivera u vatru pa da bude kandidat za Svjetsko prvenstvo. Treba imati hrabrosti suditi kazneni udarac u toj situaciji - rekao je bivši engleski sudac Graham Poll.

PodlRealov osmi uzastopni prolazak u polufinale Lige prvaka ostao je sjeni spornog jedanaesterca u 93. minuti. Juventus je do sudačke nadoknade nadoknadio 0:3 iz prve utakmice, no onda je na scenu stupio sudac Michael Oliver i kontakt Medhija Benatije i Lucasa Vazqueza okarakterizirao kao jedanaesterac koji je u gol za 1:3 pretvorio Cristiano Ronaldo.

Jedanaesterac je to koji je podijelio i sudačke eksperte.

- Je li to dovoljno za jedanaesterac? Ja mislim da nije! Morate biti jako hrabri za donijeti ovakvu odluku u tim trenucima. Ja mislim da je pogriješio - rekao je hrvatski sudački ekspert Mateo Beusan, no njegovi engleski kolege nisu složni s njim.

- Šteta da Engleski savez nije ranije gurnuo Olivera u vatru pa da bude kandidat za Svjetsko prvenstvo. Treba imati hrabrosti suditi kazneni udarac u toj situaciji - rekao je bivši engleski sudac Graham Poll.

Jedanaesterac je podijelio i čitatelje Vecernji.hr-a.

Njih 57% uvjereno je da nema šanse da je to jedanaesterac, no njih 32% tvrdi da je sudac donio pravu odluku.

- Ne znam tko mi je bolji glumac Ronaldo ili Suarez... - komentirao je Mustangx10, dok je Komentatorx istaknuo:

- To je čista krađa. Penala ni od korova.

Centarfor je napisao:

- 100% Penal!!! Ne znam čemu ova diskusija??? Sudim već godinama, ali ovo je očigledno gdje ide desna ruka i lijeva noga!!!!??????

Marsijanac je istaknuo:

- Kupljena tekma. Realovci su se previjali po terenu a Ronaldo je svakih 10 minuta tražio jedanaesterac. Nisam vidio podlije odluke već dugo vremena. Nevjerojatna sramota!

Komentara 8

Avatar poljicanin
poljicanin
10:09 12.04.2018.

Nije mi jasno zašto svi veliki klubovi troše stotine milijuna na kupovinu igrača.Pa mnogo jeftinije je kupiti suca!

KU
kupatilo
17:35 12.04.2018.

Cisto ometanje i guranje s leda dovoljno za kazneni udarac.To stoje takav rezultat pase digla buka nije posteno.Penal je penal.

KO
kodifan
10:10 12.04.2018.

nema govora o penalu...čista krađa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije