Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SADA JE I SLUŽBENO

Stipe Miočić doznao sjajnu vijest, navijači diljem svijeta su oduševljeni!

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
05.05.2019.
u 09:24

Borba između Daniela Cormiera i Stipe Miočića održat će se 17. kolovoza ove godine u američkom Anaheimu.

UFC je i službeno potvrdio uzvratni meč između Daniela Cormiera i Stipe Miočića. Borba će se održati 17. kolovoza ove godine u američkom Anaheimu.

Do uzvrata će doći godinu dana nakon prve borbe u kojoj je Cormier iskoristio neopreznost Miočića. Pogodio ga je krošeom pola minute prije kraja prve runde i u tom trenutku postao prvi i za sada jedini istovremeni UFC prvak poluteške i teške kategorije.

UFC je do sada forsirao borbu Cormiera i Brocka Lesnara koji se u međuvremenu umirovio. Stoga nije bilo druge nego dati priliku Stipi Miočiću.

- Vratit ću ono što mi pripada i pokazati svijetu da sam najbolji u ovome što radim - poručio je ranije Miočić koji je strpljivo čekao svoju priliku za uzvrat.

Osim toga, Stipe je preko medija nerijetko prozivao Danu Whitea pitajući se kada će dobiti priliku za 'osvetu'. Ljubitelji slobodne borbe s oduševljenjem su primili vijest da je borac hrvatskih korijena konačno dočekao svoju šansu.

>> Pogledajte Thompsonov nastup na borbi Filipa Hrgovića

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar doog_kool
doog_kool
10:04 05.05.2019.

Ajmo Stipe!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije