Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fight 2 Win

Stipe Miočić izgubio jednoglasnom odlukom sudaca!

Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
28.04.2019.
u 09:34

Miočić je po svršetku borbe odao počast američkim poginulim herojima

Stipe Miočić je odradio dobrotvorni grappling meč i izašao na borilište po prvi put nakon UFC-a 226. Bivši UFC prvak i vatrogasac nije došao do pobjede, ali je ostvario cilj prikupljanja sredstava za obitelji svojih poginulih kolega.

Na Fight 2 Win priredbi u rodnom Clevelandu Miočić je navukao kimono i u grapplingu odmjerio snage s policajcem i BJJ ljubičastim pojasem Aaronom Howardom. Miočić je meč izgubio jednoglasnom odlukom sudaca, prenosi Fightsite.

Iako se kao natjecatelj nadao pobjedi, pomoć zakladi National Fallen Fire Fighters Foundation ipak je bila na prvom mjestu. Zato se i američko-hrvatski borac u objavi na društvenim mrežama nakon priredbe zahvalio vatrogascima koji su izgubili život na dužnosti.

- Nevjerojatna večer na strunjačama. Zahvalan sam što sam imao priliku vratiti natrag Nacionalnoj zakladi poginulih vatrogasaca i odati počast američkim poginulim herojima. Hvala vam na vašoj službi - napisao je. 

Komentara 6

D1
Dino_123
14:08 28.04.2019.

Ne postane se prvak UFCa od suplje price. Covjek je jedan od najboljih, ali nije za reklame....kao sto nije bio ni Cro Cop

SV
SveJeUzalud
16:06 28.04.2019.

......parter inace nije za njega...razumljivo.....

TI
Tigarrr
22:55 28.04.2019.

Ajme tko vam prevodi engleski...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije