Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Stanić: Barcelona je za mene prvak i bez pehara

\'Barcelona\'s players celebrate with the trophy at the end of the UEFA Super Cup football match FC Barcelona vs FC Porto, on August 26, 2011 at the Louis II stadium in Monaco. Barcelona won 2-0. AFP
AFP
19.04.2012.
u 20:03

- Chelsea se orijentirala na defenzivni nogomet. I igrala je jako disciplinirano, odgovorno, k tome je imala i puno sreće

Ubrzo nakon susreta Chelsea - Barcelona počeo je kružiti ovaj vic: Znate li tko je novi Chelsin sponzor? Čazmatrans, tako da u uzvratnom susretu protiv Barce može parkirati dva autobusa pred svojim golom.

No, jedno je vic, a drugo realnost. A ona govori da je Roberto di Matteo "parkiranim autobusom" došao do 1:0 pobjede, a kako cilj opravdava sredstvo, treneru londonske momčadi nema se što zamjeriti.

- Chelsea se orijentirala na defenzivni nogomet. I igrala je jako disciplinirano, odgovorno, k tome je imala i puno sreće. Možda rezultat nije realan, ali Chelsea je borbom zaslužila taj rezultat - kazao je Goran Vučević, nekadašnji igrač Barcelone.

Kojem se takva igra londonske momčadi ne sviđa.

- Nisam pobornik takvog nogometa. Večer prije gledali smo utakmicu Bayern - Real, ljudi su uživali u "dvosmjernom" nogometu, a kad se jedna momčad zatvori kao Chelsea, nema u tome nikakvoga gušta. Ali, Mourinho je upravo takvom igrom doveo Inter do naslova pobjednika Lige prvaka - kaže Vučević.

Mario Stanić, bivši Chelsin igrač, prognozirao je da će Chelsea ispasti. Ni nakon 1:0 pobjede Londonaca nije promijenio mišljenje:

- Ne vidim način kojim Chelsea može ući u finale!

Chelsea je ipak igrala sjajno u obrani.

- Sad se priča o disciplini. Za mene je Barca igrom već osvojila Ligu prvaka, čak i ako ne bude slavila na kraju.

Cijeli članak pročitajte u petak, u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Komentara 11

OS
osijek68
23:28 19.04.2012.

Moze li mi cijenjeni novinar ili netko od komentatora objasniti zasto se za Chelsea koristi srednji rod. To je valjda jedini klub na svijetu na koji se to primjenjuje. Molim vas objasnjenje jer izuzetno iritantno. Chelsea se vratila, odigrala...mislim prestrasno. Jel zna novinar kako se ime tog kluba cita?

OS
osijek68
23:28 19.04.2012.

Oprostite, zenski rod, a ne srednji.

DU
Deleted user
21:02 19.04.2012.

Kad citas ove clanke i komentare ne vidim svrhu igranja. Pa dajem preporuku da se u svibnju ove godine Barceloni dodijeli i pehar za slijedecu sezonu a moze i za 2014., 2015. ..... Nema smisla uopce igrati kad je Barcelonaa najbolja i tako to. Btw. najlijepsa akcija jucer je bio Drogbin gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije