Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO OD YOUTUBERA

Sramotan poraz Vase Bakočevića: 'Treba me kamenovati i razapeti'

Vaso Bakočević
Instagram
27.10.2021.
u 11:26

"Poraz sudačkom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj. Mene i Tyrona Woodleya treba razapet i kamenovati. Sramota za sport."

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević neće po dobrom pamtiti put u Moskvu na boksački meč protiv ruskog youtubera Svjatoslava Kovalenka, barem ne rezultatski.

Naime, Bakočević koji je u okršaj ušao kao veliki favorit (kladionice su na njegovu pobjedu postavile tečaj 1.20!) izgubio je nakon četiri runde, piše Croring.

Kovalenko je iznenadio Crnogorca već u prvoj rundi kada ga je jednim udarcem srušio na tlo. Sudac je morao brojati Vasi, što je donijelo prednost uoči nastavka meča.

Rus je nastavio dobro boksati i biti dovoljno aktivan kako bi na kraju stigao do trijumfa. Kovalenko je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Bakočević nije tražio izgovore za poraz, samo je na svom Instagramu objavio fotografiju koju je malo ‘dotjerao’.

Usporedio se UFC-ovim borcem Tyronom Woodleyjem koji je nedavno izgubio protiv YouTube zvijezde Jakea Paula.

"Poraz sudačkom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj. Mene i Tyrona Woodleya treba razapet i kamenovati. Sramota za sport."

"Žao mi je što nisam nokautiran, pa da bude šlag na tortu. Ovako to još više boli. Na 1, 2, 3 želim izuvanje u komentarima", napisao je Vaso Bakočević na Instagramu, postavivši svoju animaciju kao klauna.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije