Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Profesionalni boks

Kakav debi! Hrgović nakon samo 100 sekundi slomio protivnika!

Filip Hrgović
Foto: Reuters/Pixsell
30.09.2017.
u 20:16

Hrgović je krenuo žestoko, nasrnuo na mnogo iskusnijeg protivnika i serijom udaraca doveo ga u tešku situaciju. Zumbano tada više nije mogao kontrolirati svoje tijelo

Filip Hrgović pobjedom je debitirao u profesionalnom boksu. Na premijeri u Rigi prekidom nakon sto sekundi svladao je 36-godišnjeg Raphaela Zumbana, teškaša koji za sobom ima 55 profesionalnih borbi i 267 rundi.

Hrgović je krenuo žestoko, nasrnuo na mnogo iskusnijeg protivnika i serijom udaraca doveo ga u tešku situaciju. Zumbano tada više nije mogao kontrolirati svoje tijelo, gotovo svaki Hrgovićev udarac je prolazio pa je sudac prekinuo borbu.

Brazilac se nešto malo bunio nakon te odluke, ali zaista nije imao razloga za to jer Hrgović je dominirao, udarao ga svom snagom i odlično pogađao cilj. Bila je njegova prva borba u profesionalnom boksu i odradio ju je sjajno. No, to je samo početak, on je uvjeren da je ovo samo prvi korak ka borbi za naslov prvaka svijeta.

Filip Hrgović
1/9

- Plan je do kraja godine odraditi još dvije borbe, a jedna od njih mogla bi biti borba u Zagrebu, krajem godine. To još nije 100 posto dogovoreno, ali se krenulo u detaljno razmatranje ideje. Za prvu moju profi borbu u Hrvatskoj, a moj bi nastup bio glavna borba večeri, primjerena bi bila dvorana poput Cibonine, otkrio je Hrgović dio planova.

Video borbe pogledajte OVDJE!

Komentara 5

RI
ribar110
20:32 30.09.2017.

Bravo!!!Iskreno sam bio zabrinut i mislio da je to pretezak protivnik za prvu profi borbu.Sada polako trebalo bi biti lakse uz manji pritisak.Iskrene cestitke i puno srece.

RA
Rad
21:15 30.09.2017.

Svaka čast, odličan pristup je dao rezultat: "ne želim davat intervjue, ne želim svoju familiju ni navijače na meču, želim bit maksimalno skoncentriran i pobijedit!" Potencijal i mentalni i fizički je velik, realan je veliki rezultat i karijera. Sretno i ubuduće!

KR
kruti191
21:25 30.09.2017.

BRAVO!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije