Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Šarapova se buni: Povećali su mi grudi

Foto: Reuters
1/6
04.05.2017.
u 09:30

"Kad ti na plakatu za turnir daju dobar push-up grudnjak", s čuđenjem je napisala Šarapova na Twitteru.

Marija Šarapova, bivša prva tenisačica svijeta, vratila se na terene nakon 15 mjeseci suspenzije zbog dopinga. Ruskinja je nastupila na turniru u Stuttgartu, gdje je odmah stigla do polufinala, gdje je ispala od Francuskinje Mladenović.

Šarapova ovog tjedna nastupa u Madridu, a organizatori turnir promoviraju plakatima na kojima se nalazi lijepa tenisačica. No, Ruskinji je zasmetalo što se netko zaigrao kako bi je pokazao u što raskošnijem izdanju.

"Kad ti na plakatu za turnir daju dobar push-up grudnjak", s čuđenjem je napisala Šarapova na Twitteru.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:46 04.05.2017.

zašto lektori i urednici dopuštaju ovakve članke ?...pa ljudi ovo je stupidno...VL smo čitali i čitamo zbog toga što je narodni list , čitak svakom pojedincu i sa tradicijom koja nema veza sa žutilom...sami prosudite što opisujete i kojim jezikom i za koga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije