Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS

Roger Federer pobijedio dominantnog Novaka Đokovića

Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.11.2015.
u 23:01

Završilo je 7:5, 6:2 za Švicarca

Švicarac Roger Federer slavio je u dvoboju 2. kola ATP mastersa u Londonu protiv prvoga igrača svijeta Novaka Đokovića s 7:5, 6:2, te se plasirao u polufinale završnog turnira osmorice najboljih tenisača.

Đoković će u posljednjem kolu igrati protiv Tomaša Berdyha, koji je današnjim porazom od Keija Nishikorija ostao bez šanse za plasman u polufinale.

Federer vodi u ovoj skupini s dvije pobjede, Đoković i Nishikori imaju po trijumf i poraz, dok je Berdyh oba puta izgubio.

>> Federera nitko ne može stići, pa ni Đoković

Komentara 17

TH
than
01:22 18.11.2015.

Federer je Federer, a ostali su samo ostali. Starkelja dobija i dalje... Nije Nole kriv, vec sto Fed i u ovim poznim godinama igra kao nitko u tim godinama.

RA
ratkovucetic
11:42 24.11.2015.

Zato ga je u finalu zgazioi kao buba-švabu

PE
peugeot
14:46 18.11.2015.

Cuva Djokovic brizno svog 'djoku' da ga dâ Fediju - u finalu. Ljubomorni i zavidni "hrvoji" najednom se probudili iz mrtvog sna cim "Joker" izgubi mec. E, "hrvoji", "hrvoji", bas ste i vi neki! Srecom pa igra Hercegovac Dodig u dublu inace od rezultata hrvatskih "teni-sera" - nista. Duplo golo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije