Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napušta santos

Robinho na Copi pokazao da nije za mirovinu, a onda je iznenadio odabirom novog kluba

Paragvaj - Brazil
Reuters/Pixsell
01.07.2015.
u 09:40

U Guangzhou će ga dočekati proslavljeni brazilski trener Luiz Felipe Scolari.

Robinho (31), bivši igrač Real Madrida, Manchester Cityja i Milana unatoč (pre)ranom ispadanju Brazila sa Copa Americe ostavi je vrlo dobar dojam. Bio je džoker izbornika Dunge nakon kažnjavanja Neymara vrativši se u početnu momčad Selecaoa nakon četverogodišnje stanke. Utišao je brojne kritičare i pokazao da čarolija u njegovoj igri nije nestala.

Očekivalo se stoga da će produljiti posudbu u Santosu (pod ugovorom s Milanom) ili možda otići u neki snažni južnoamerički li europski klub. No, čini se kako je njegov odabir bogati četverostruki kineski prvak Guangzhou Evergrande.

Santos ne može konkurirati bogatoj ponudi Kineza pa se Robinho oprostio od kluba i navijača uz poruku:

- Sigurno ću se vratiti jednog dana.

A u Guangzhou će ga dočekati proslavljeni brazilski trener Luiz Felipe Scolari koji je nedavno u kineskom prvaku naslijedio Talijana Fabija Cannavara. Bivši brazilski izbornik odmah je u klubu počeo stvarati koloniju svojih sunarodnjaka. U ponedjeljak je za 15 milijuna dolara sklopljen ugovor s Tottenhamovim veznjakom Paulinhom, a blizu dolaska je i Robinho.

>>Robinha nije bilo čak četiri godine, a sada je zec iz šešira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije