Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gimnastika

Seligman srebrni, Marković ukupni pobjednik

Seligman
Davor Kibel/PIXSELL
21.09.2015.
u 00:30

- Pala sam drugi skok, ali zato sam prvi, novi teški skok predobro odradila. Zbog prevelike sreće onda kiksala drugi - rekla je Ana Đerek

Prvog finalnog dana na 7. Grand Prixu Osijek Žito Challenge cupu, hrvatski gimnastičar Robert Seligman osvojio je srebro na konju s hvataljkama. U istom finalu Leonardo Kušan bio je šesti, a naša najbolja gimnastičarka, 17-godišnja Ana Đerek sedma je na preskoku. Iako nije nastupio u finalu, Tomislav Marković obranio je ukupnu pobjedu ovogodišnjeg Svjetskog kupa među parterašima.

- Drugi put zaredom osvojio sam ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Na tribinama sam drhtao gledajući Slovenca Žigu Šilca, koji me mogao prestići. Na kraju je bio drugi, pa smo podijelili prvo mjesto – rekao je Marković.

Seligman je za vježbu sa startom od 6.4 ocijenjen sa 14,850, a od njega je bolji bio samo aktualni prvak Europe i srebrni britanski olimpijac Louis Smith (15,550).

- Za dva tjedna čeka me Prvenstvo Hrvatske nakon čega odlazim na pripreme u Moskvu, u njihov Olimpijski centar na Okruglo jezero – rekao je Seligman.

>> Seligmanu srebro, Markoviću pobjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije