Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Prosinečki debitirao remijem, BiH promašila kazneni udarac

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
29.01.2018.
u 08:29

U prvom dvoboju u Los Angelesu reprezentacije SAD-a i BiH s pomlađenim sastavima igrale su 0:0, iako je njegova momčad bila bliže pobjedi

Robert Prosinečki debitirao je na klupi reprezentacije BiH. Hrvatska nogometna legenda je prije nekoliko tjedana preuzeo klupu BiH te je odveo reprezentaciju u SAD na dvije prijateljske utakmice.

U prvom dvoboju u Los Angelesu reprezentacije SAD-a i BiH s pomlađenim sastavima igrale su 0:0, iako je njegova momčad bila bliže pobjedi. U 52. minuti Medunjanin je izveo jedanaesterac i pogodio stativu.

Amerikanci su bili opasniji na početku susreta. U 1. minuti Šehić je obranio pokušaj Adamsa, a i šest minuta kasnije zaustavio je udarac CJ-a Saponga. Krajem prvoga dijela zaprijetila je i reprezentacija BiH, a najbolju priliku imao je mladi napadač Širokog Menalo.

U 52. minuti momčad Roberta Prosinečkog mogla je doći u vodstvo. Menalo je izborio kazneni udarac, ali je iskusni Medunjanin, igrač Philadelphije, s 11 metara pogodio stativu. Domaćini su dobru priliku za pogodak imali u 60. minuti, ali je promašio Roldan.

Sljedeću utakmicu reprezentacija BiH igra 1. veljače u San Antoniju protiv Meksika.

Robert Prosinečki
1/10

Komentara 4

Avatar poljicanin
poljicanin
10:43 29.01.2018.

Eto,počeli su igrati kao Azerbajdžan, 0-0.Ako tako nastave kako će nekoga pobijediti?

DU
Deleted user
10:05 29.01.2018.

Opet prsten ( verica, buma ) u prvom planu na desnoj ruci, zar nema koja druga slika ili netko namjerno gura to u prvi plan ?

GE
genex
09:34 29.01.2018.

zar ovo zaslužuje biti vijest? boli nas neka stvar kako je i s kim igrala bih džamahirija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije