Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Vrsaljko i Jedvaj na tribini, Halilović na klupi

Manchester City Cardiff
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.01.2018.
u 19:53

Chelsea je lakoćom u FA kupu izbacio Newcastle, kao i Manchester City Cardiff. Atletico siguran protiv Las Palmasa, Bayer drugi u Njemačkoj

Nogometaši Chelseaja i Manchester Cityja opravdali su status favorita u nedjeljnim susretima 4. kola engleskog FA Kupa i plasirali se u osminu finala, Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Newcastle United sa 3-0 (2-0), dok je Manchester City sa 2-0 (2-0) kao gost bio bolji od drugoligaša Cardiff Cityja.

Chelsea je protiv Newcastlea poveo sa 2-0 u prvih 45 minuta s dva gola Batshuayija (31, 44), a konačni rezultat postavio je Marcos Alonso (72).

City je sve dvojbe oko prolaska u Cardiffu također riješio u prvom dijelu, a strijelci su bili De Bruyne (8) i Sterling (37).

Još u petak među posljednjih 16 sastava u najstarijem nogometnom natjecanju na svijetu prošli su Sheffield Wednesday i Manchester United, a u subotu Leicester City, Coventry City, Southampton, Hull City, Brighton & Hove Albion, Wigan Athletic, Sheffield United i West Bromwich Albion, dok će Tottenham Hotspur - Newport County, Birmingham City - Huddersfield Town, Swansea City - Notts County i Rochdale - Millwall igrati ponovljene susrete.

U 20. kolu Bundeslige Bayer Leverkusen je u nedjelju na domaćem terenu protiv Mainza slavio sa 2-0, te se je probio na drugo mjesto. Ima 34 boda, kao i trećeplasirani Schalke, dok je Eintracht Nike Kovača četvrti sa 33 boda.

 Hrvatski branič Tin Jedvaj nije bio u sastavu Leverkusena, za kojeg su golove zabili Leon Bailey (48) i Wendell (68-pen). 

U posljednjoj utakmici 20. kola Bundeslige Wolfsburg je u nedjelju upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši u gostima Hannover sa 1-0 pogotkom Yunusa Mallija u 72. minuti.

Drugoplasirani sastav španjolskog nogometnog prvenstva Atletico iz Madrida u susretu je 21. kola rutinski na domaćem terenu nadigrao pretposljednji Las Palmas sa 3-0 (0-0).

Gosti s Kanara održavali su "nulu" u prvih sat vremena, no potom su Griezmann (61), Torres (73) i Partey (88) osigurali nova tri boda domaćima.

Šime Vrsaljko nije konkurirao za nastup u momčadi Atletica, koja sada ima 46 bodova, odnosno osam manje od vodeće Barcelone koja od 20.45 sati igra na svom terenu protiv Alavesa, dok je Alen Halilović ostao na klupi Las Palmasa, koji ima 14 bodova, odnosno jedan više od posljednje Malage, a pet manje od 17. Alavesa, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak. 

Komentara 4

BU
Bubalamala
22:43 28.01.2018.

Pjaca naravno !

BU
Bubalamala
22:42 28.01.2018.

Niste napisali šta je sa Markom Pojavom, jeli je bio na klupi ili na tribini ?

DA
darko2103
22:45 28.01.2018.

A di je bija nas najbolji napadac, meta svih klubova lige prvaka nakon eura 2016, Nikola Kalinic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije