Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA REAKCIJA

Rebić se pomirio s Dalićem? Evo što je učinio kad je vidio da ga nema na popisu

Igor Kralj/PIXSELL
16.08.2021.
u 17:55

Dalić je već izjavio da će igrati svi koji zaslužuju, kao i da ništa ne zamjera Rebiću no to ćemo tek vidjeti ukoliko Ante za Milan pokaže najbolje što zna.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis igrača koji će nastupiti u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. i na njemu se nije našao Ante Rebić. Ipak, ne ljuti se i dao je do znanja da je tako.

Naime, Hrvatski nogometni savez na društvenim je mrežama objavio Dalićev popis, na kojem uz Rebića nema ni Brune Petkovića, Šime Vrsaljka, Josipa Brekala, Milana Badelja...

Tu objavu "lajkao" je upravo Rebić, a s njim i Vrsaljko. To ili je ironija ili su uistinu mirni unatoč gubitku reprezentativnog statusa.

 

 

Primjerice, Vrsaljko je svjestan da mu forma nije na nivou te da mora raditi kako bi uopće imao gdje igrati na najvišoj razini. Istovremeno, Rebić zbog javnog istupa na društvenim mrežama, gdje se obrušio na izbornika, mora ne samo pokazati da pripada reprezentaciji formom, već i ponašanjem.

Dalić je već izjavio da će igrati svi koji zaslužuju, kao i da ništa ne zamjera Rebiću no to ćemo tek vidjeti ukoliko Ante za Milan pokaže najbolje što zna.

Komentara 34

PI
Petar_Ivić
22:38 16.08.2021.

dobar izbor Dalića, a velik dio komentatora pokazuje da su nezahvalnici kratkog pamćenja i pameti. stvarno je teško biti sportaš i trener kod nas s takvim divljim navijačima. Ljudi, to je sport, zabava, ohladite. živite svoj život, treba dati podrškuu i priznanje onima koji se trude i muče kako bi nas razveselili, ako i ne ide opet treba dati podršku a ne stvarati ovaj bolesni pritisak.

BR
Breoxs
18:17 16.08.2021.

Rebić je domoljub i voli Hrvatsku da bi išao protiv. To je jedna stvar, a druga je da ima jako puno osobnih razloga da se dobro pripremi za novu sezonu u Milanu jer će mu samo to donijeti novac. Ne bojim se ja za Rebića, on jeko lijepo zarađuje, a u reprezentaciji se nije snašao kao ni Kramarić, pa čak bih rekao i Kovačić. To je do načina igre i taktike Dalića.

Avatar acivij
acivij
19:35 16.08.2021.

Bitno da je brzinski rehabilitiran pobjegulja Sosa! Umjesto da je pozvao pravog lijevog beka on poziva Sosu. Mogao bi se s njime usositi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije