Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA REAKCIJA
Povratak na članak

Rebić se pomirio s Dalićem? Evo što je učinio kad je vidio da ga nema na popisu

Dalić je već izjavio da će igrati svi koji zaslužuju, kao i da ništa ne zamjera Rebiću no to ćemo tek vidjeti ukoliko Ante za Milan pokaže najbolje što zna.

Komentari 34

JS
John_s
22:38 16.08.2021.

dobar izbor Dalića, a velik dio komentatora pokazuje da su nezahvalnici kratkog pamćenja i pameti. stvarno je teško biti sportaš i trener kod nas s takvim divljim navijačima. Ljudi, to je sport, zabava, ohladite. živite svoj život, treba dati podrškuu i priznanje onima koji se trude i muče kako bi nas razveselili, ako i ne ide opet treba dati podršku a ne stvarati ovaj bolesni pritisak.

VL
BR
Breoxs
18:17 16.08.2021.

Rebić je domoljub i voli Hrvatsku da bi išao protiv. To je jedna stvar, a druga je da ima jako puno osobnih razloga da se dobro pripremi za novu sezonu u Milanu jer će mu samo to donijeti novac. Ne bojim se ja za Rebića, on jeko lijepo zarađuje, a u reprezentaciji se nije snašao kao ni Kramarić, pa čak bih rekao i Kovačić. To je do načina igre i taktike Dalića.

VL
Avatar acivij
acivij
19:35 16.08.2021.

Bitno da je brzinski rehabilitiran pobjegulja Sosa! Umjesto da je pozvao pravog lijevog beka on poziva Sosu. Mogao bi se s njime usositi!

VL
NE
Nenad54321
22:18 16.08.2021.

Brunu Petkovića je trebao pozvat bez obzira na formu koja istina nije najbolja,ali ni Čolak ,pa ni iBudimir nisu kalibar Brune!

VL
OK
okolokere
19:28 16.08.2021.

Kako bi trebao igrati Lovro Majer pa da bude pozvan? Tko je u usporedbi s Dinamom uopće odigrao neku važnu utakmicu? Hajduk i Osijek ispali su odmah na početku i po n-ti put pokazali kud spadaju! Po Daliću u isti rang s Dinamom. Zato Daliću znaj da te čeka ozbiljno suočavanje sa stvarnošću.

VL
Avatar Mario1000
Mario1000
18:52 16.08.2021.

Dalicu opet greske pravis

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
18:33 16.08.2021.

Koji je grijeh Petkovića?

VL
SO
sohnahoakasaa
21:30 16.08.2021.

Sossu? Hodi vrit Daliću.....može biti vanzemaljac ali nije zaslužio igrati za Hrvatsku. Opet hodi vrit...Kakvi su to kriteriji? Kakav popravak i čega točno. Sutra će pokazat isto lice s kojim se rodio i kakvim ga je kućni odgoj napravio. Bašsii me razočaral. Rebić ništa i današnjim palcm gore ti je pokazao da te ne šljivi a kad te igrač ne poštiva onda mu nemreš biti trener a Šime sam zna ..valjda.

VL
BR
Breoxs
18:23 16.08.2021.

Rebić je po vrijednosti na Trensfermarktu 3. igrač Hrvatske i 4. AC Milan. U reprezentaciji ne daje ono što bi trebao, no za njega se uopće ne brinem. Tek će napuniti 28 godina i u Europi može pristojno zarađivati bez ijedne više utakmice u nacionalnom dresu. Uostalom, osvoji je srebro u Rusiji, a to nisu uspjeli mnogo veći igrači od njega. Po meni je puno veći problem Dalić jer on u zadnje 3 godine luta.

VL
SV
Sveky12
00:52 21.08.2021.

Nisam neki ljubitelj Petkovića, ali smatram da bi u određenim utakmicama itekako dobro doša. A Rebić nije problem. Problem je u tome što Dalić nema trenerskog kapaciteta da bi razumi da Rebmana treba uparit s još jednim dobrim napadačem. Ne funkcionira to u Milanu s Ibrom tek tako. Mislite da bi Ibra proša puno bolje u našoj reprezentaciji pod Dalićem sam u napadu? Ibra bi ga gađa bocom, ako ne i kamenom. Mi ponekad igramo i bez napadača😉, toliko o velikoj kvaliteti našeg Dalića. Da Rebman igra u paru s nekim u napadu, tad bi vidili u akciji Rebića iz Milana. Najlakše je okrivit Rebića za sve što ne valja u ekipi. A vidiš polovici po govoru tila da im se uopće više ne da bit tu. I to starijim, glavnim igračima. To se događa kad trener nema autoriteta i nema cojones da se zahvali određenim igračima. Već se 'ukralo' par godina mlađim igračima zato jer se previše vrednuje ono što je netko napravi godinama prije.

VL
SU
Suomi
14:15 17.08.2021.

Mislim da bi Dalic mogao uskoro i sam biti skinut sa popisa. Zivi bili pa vidjeli.

VL
DE
Dezider
08:22 17.08.2021.

Žilina, s 5 komada, ispraši Tobol iz europskih takmičenja, a Livaja, kojem to nije uspjelo s Hajdukom, dobije poziv prije Majera!?! Petković i izvan forme zaslužuje poziv, igra u najboljem klubu HNL-a, pomalo se vraća (protiv Legije 12 faulova naa njemu). Poneki Igrači Rijeke i Osijeka zaslužuju poziv prije bilo kojeg igrača Hajduka jer su bolji i u HNL-u i u Europi.

VL
GE
genex
23:10 16.08.2021.

Petković out...ipak je Dalić mali iskompleksirani provincijalac.Jedini tko se poslije EP-a javno usudio govoriti o njegovim promašajima i otvoreno lošem vođenju reprezentacije bio je Ivan Cvjetković, manager Brune Petkovića.Čista osveta.

VL
RE
RedTree
20:57 16.08.2021.

Rebiću je učinjena medvjeđa usluga guranjem na krivu poziciju i činjenicom da ga Dalić pustio hajci medija u vezi kopačaka, a čovjek pokazao slike da ih išao mijenjati kad je lopta bila van terena. Velika je greška ne zvanje Petkovića i to kao hajdukovac kažem, čovjek paše našoj igri bez obzira na manjak golova. Sosa je trebao na još dugo hlađenje, da je iz drugog kluba dugo bi ga se ribalo. Dalić će naravno izvoditi neke taktičke vratolomije, nelogične, vjerojatno gurati Kramarića, koji se nikako ne uklapa u naš sustav, jer nije ni krilni napadač niti centarfor. Dalićeva je jedina nada što su protivnici slabiji i nada da će Modrić i Perišić odigrati kao protiv Škotske. Ne bude li dobro mogao bi Bjelica ili Leko čekati u Splitu Sloveniju.

VL
DA
Darlboro
19:56 16.08.2021.

Rebić i da se nije ponio kako je, zasluženo je na hlađenju... I on i još neki... To je što setiče igrača, a što se tiče dalić, jediga, treba otići

VL
DU
Deleted user
20:08 16.08.2021.

Ima na ovom spisku dobra"materijala" samo ako Dalic jos jednom odabere 15-tak najboljih,ima takodjer par koji nebi trebali biti na ovom spisku,ipak se moralo naci i njesta za Brekala,momak je mlad i treba mu se ponesto progledati kroz prste .Dalicucu razmisli jos jednom .

VL
ST
Stipan
23:23 16.08.2021.

Jeli on još trener …

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
08:49 17.08.2021.

Rebić se pomirio s Dalićem jer odmah kad je vidio da ga nema na popisu prijavio se za igranje u svojoj izvornoj repki BiH.

VL
Avatar gunner12345
gunner12345
22:00 16.08.2021.

pozivanje Sose je sramota, da sutra fifa donese odluku da može za njemačku odmah bi tamo pobjego.....zapravo u repku ne bi trebalo zvati nikoga tko se samo 1 sekundu dvoumio da li da igra za hrvatsku ili nekoga drugoga....

VL
PP
Preodgojen_Povratnik
03:55 17.08.2021.

Cisti spin u dogovoru s menadzerima da se s strane ugura Sosa. Nista novo u hrvatskom nogometu, novac i protekcije selektiraju.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.