Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPEKAO SE U BRAZILU

Razočarani Dani Alves odlučio da do kraja godine neće potpisati ni za koga

Copa Libertadores - Quarterfinal - Second leg - Palmeiras v Sao Paulo
NELSON ALMEIDA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.09.2021.
u 17:53

Nakon briljatne karijere u Europi 38-godišnji Dani Alves posljednje dvije godine proveo je u Sao Paulu, ali je s njime raskinuo ugovor zbog neisplaćenih plaća.

Jedan od najboljih desnih braniča u posljednjih 15 godina Brazilac Dani Alves odlučio je da do kraja godine neće potpisati niti za jedan klub.

Nakon briljatne karijere u Europi 38-godišnji Dani Alves posljednje dvije godine proveo je u Sao Paulu, ali je s njime raskinuo ugovor zbog neisplaćenih plaća. Niti Alves, a niti klub nisu kazali o kojem je iznosu riječ, ali brazilski dnevnik "O Globo" naveo je da mu klub duguje oko dva milijuna dolara.   

Nakon odlaska iz Sao Paula za njega su interes pokazali brojni brazilski klubovi, ukjučujući Fluminense i Flamengo. Iako je trenutno bez kluba Dani Alves je u poruci na svom Instagram profilu kazao da će se vratiti nogometu, napisavši "nije još gotovo".
 
Tijekom 17 godina u Europi igrao je za Sevillu, Barcelonu, Juventus i Paris St Germain, a najbolje partije pružao je u Sevilli i Barceloni. Za reprezentaciju Brazila skupio je 119 nastupa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije