Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI UTAKMICE

Prvi dan SP-a u Kataru: Na teren izlaze Englezi, Nizozemci, Wales...evo gdje pratiti

FIFA World Cup Qatar 2022 - England Training
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/3
21.11.2022.
u 10:51

Sve utakmice ovog SP-a, osim na HRT-ovom drugom programu, možete pratiti i u izravnom prijenosu na portalu Večernjeg lista.

Prvi je dan Svjetskog nogometnog prvenstva koje se po prvi puta održava u ovom zimskom terminu. Na terene danas izlazi šest momčadi koje će odigrati susrete skupine A i B.

Već od 14 sati na rasporedu je prva utakmica dana. Dvoboj koji bi trebao biti sve samo ne napet jer Engleska na stadionu Khalifa International igra protiv Irana u skupini B.

Standings provided by Sofascore

Nakon njih, u tridesetak kilometara udaljenoj Dohi od 17 sati po hrvatskom vremenu na teren izlaze Nizozemska i Senegal. Baš poput Engleza i Nizozemci u svoj debi u Kataru ulaze kao favoriti skupine A.

Standings provided by Sofascore

Posljednja utakmica dana, u nogometnom prime timeu jest susret skupine B između SAD-a i Walesa. Zemlja koja nogomet zove soccer protiv Garetha Balea i društva igrat će  od 20 sati na stadionu Ahmad bin Ali u Al Rayyanu.

Sve utakmice ovog SP-a, osim na HRT-ovom drugom programu, možete pratiti i u izravnom prijenosu na portalu Večernjeg lista, a kompletan raspored prijenosa pronađite OVDJE.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Novinari i urednici Večernjeg lista iz studija u specijalnoj emisiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije