Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji list istražuje Katar

Reportaža s ulica katarske prijestolnice: Špricnite si Jovana i uspjeh vam je zagarantiran

storyeditor/2022-11-19/PXL_XIH_151122_96897555.jpg
20.11.2022.
u 20:42

U slobodnom prijevodu: Jovan – seksualna sklonost. Cijena tog zavodničkoga miomirisa, proizvedenoga u SAD-u, iznosi 60 ovdašnjih riala ili samo 120 kuna.

Bjelosvjetski avanturisti, pustolovi, partijaneri, dokoličari, pa i ljubavnici – svi pod zajedničkom egidom ‘ljubitelji nogometa’ - u Dohi će sljedećih tjedana doći na svoje. Zaglušujući partiji ovdje se odvijaju na svakome većem gradskome trgu, po starim dijelovima grada, uz obalu, naravno i po nakrcanim navijačkim zonama.

Dovoljno umješni lakoćom će si pribaviti alkoholna pića kako bi degažirali početnu tremu i što lakše otpustili kočnice, a kako čujemo i okorjeli ženskari dolaze na svoje. Neslužbena je priča kako je u Katar ovih dana ušla pomno odabrana, dobro uigrana i izbalansirana selekcija, spoj mladosti i iskustva, od čak dvije tisuće dama, prijateljica noći, ali dobrohotnih slušačica burnih muških sudbina u toplim pustinjskim noćima.

>> VIDEO: Reporter Večernjeg lista Tomislav Dasović uživo iz Katara: Atmosfera s nikad čudnijeg turnira

A pravu, profinjenu damu najprije će naravno privući muškarčev miris. Na jedan takav, istina izložbeni primjerak, naletio sam u predvorju hotel Tourist u Dohi, u kojemu je smješten dio hrvatskih novinara. U njemu vas iz staklene vitrine gleda zavodnik ‘Jovan’, parfem upakiran u plavu ambalažu, s provokativnim podnaslovom – Sex Appeal.

U slobodnom prijevodu: Jovan – seksualna sklonost. Cijena tog zavodničkoga miomirisa, proizvedenoga u SAD-u, iznosi 60 ovdašnjih riala ili samo 120 kuna.

Špricnete si par kapi Jovana po vratu i po odjeći, i uspjeh kod žena navodno je zajamčen. Za svaki slučaj, da obostrana neodoljivost postane neizdrživa, u ponudi postoji i ženski, cvjetni drveni mošusni miris Jovan, pod nazivom Black Musk. I taj košta 120 kuna, pa tko voli – nek’ izvoli.

A taj koji voli – neizbježno će makar na nekoliko sati postati fatalan. Osobito još ako uza sebe ima koju tisućicu riala, s kojom će Jovanov učinak biti još izraženiji. Uglavnom, Doha je postala grad koji danonoćno pjeva, pleše, slavi, ali i zavodi i ljubi.

>> VIDEO: Ovih 11 sekundi dokaz je zašto je Luka Modrić najbolji na svijetu, ovakav igrač jednom se rađa...

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Komentara 6

PA
Pahor
22:30 20.11.2022.

Večernjakovci općenito vole kad ih Jovan šprica, za to su plaćeni

SL
slavenZadravec
20:50 20.11.2022.

Čemu promocija režima koji ne priznaje koncept ljudskih prava? Režima u kojem su žene diskriminirane. Napravite reportažu o uvjetima u kojima žive i rade strani radnici.

Avatar Slatkica
Slatkica
20:57 20.11.2022.

...a ja sam previse tradicionalna kad ulazim u krevet noseci na sebi samo nekoliko kapljica parfema Chanel N°5

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije