Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILI IZ CIBONE

Proslavljeni hrvatski trener dobio titulu koju je odavno zaslužio: 'On je naša legenda'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
15.07.2021.
u 19:48

S ponosom su naglasili da je Skupština imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu Kluba

U četvrtak, 15. srpnja 2021. godine, u prostorijama Košarkaškog centra Dražen Petrović održana je sjednica Skupštine KK Cibona.

Nastavno na podnešene ostavke od strane dva člana Skupštine, Slavka Kojića i Zdenka Antunovića, Skupština je imenovala Krešimira Gunjače i Daniela Peršića. Također, ostavku na mjesto člana Skupštine podnio je i Marin Rozić. 

S ponosom su naglasili da je Skupština imenovala Počasnim predsjednikom Košarkaškog kluba Cibona gospodina Mirka Novosela, legendu Kluba.

- Čestitamo gospodinu Mirku Novoselu na imenovanju Počasnim predsjednikom KK Cibona i želimo mu da i dalje doprinosi ugledu Kluba te da svojim iskustvom i savjetima pomaže radu našeg sportskog kolektiva - naglasili su.

Za kraj su dodali kako su na Skupštini KK Cibona usvojene su izmjene i dopune Statuta KK Cibona s kojima je omogućeno sudjelovanje navijača/članova Kluba u Tijelima Košarkaškog kluba Cibona, čime je navijačima/članovima pružena mogućnost participiranja u odlučivanju u najvišem Tijelu Košarkaškog kluba Cibona, Skupštini Kluba.

29.09.2017., Zagreb - KK Cibona na Cvjetnom trgu predstavila je igrace i dresove za novu sezonu. Zdenko Antunovic, Mirko Novosel Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Roy Bean
Roy Bean
04:05 16.07.2021.

Kako je ono gospon Mirko sudjelovao u "obnovi" Dinamovog stadiona devedesetih godina prošlog stoljeća? 10%

LI
linkser2
22:52 15.07.2021.

Jeftin pokušaj, sada znaju da uskoro svi lete pa se dodvoravaju, jadno, bijedno, žalosno!!!

DU
Deleted user
12:49 16.07.2021.

Pa zaslužio je .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije