Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lica traže autora

Procurio video: Vratara krišom snimali u vrućem klinču na WC-u

Ilustracija
Foto: Screenshot
1/2
21.11.2019.
u 19:16

Zapis u trajanju petnaestak sekundi odmah je počeo kružiti aplikacijom WhatsApp

Matteo Voltolini, 23-godišnji rezervni vratar talijanskog trećeligaša Regianne, suspendiran je od vlastita kluba na tjedan dana jer ga je nepoznata osoba snimila kako se seksa s djevojkom u WC-u jedne diskoteke.

Voltolini i neimenovana dama nisu imali pojma da ih netko krišom snima iz kabine do njihove, a još manje im je bilo na pameti da će već do jutra video početi kružiti aplikacijom WhatsApp.

Zapis u trajanju petnaestak sekundi stigao je i do njegova mobitela, a klub ga je odstranio iz momčad na tjedan dana iz, citiramo, mjera opreza premda se vratar ničim nije ogriješio o pravilnik organizacije koju predstavlja.

U četvrtak ujutro se oglasilo i tamošnje tužiteljstvo, koje će pokušati utvrditi tko je autor videa.

Bude li identificiran, prijeti mu zatvorska kazna u trajanju do šest godina zatvora (plus do 15 tisuća eura) zbog snimanja te distribucije eksplicitnog materijala bez znanja i pristanka sudionika seksualnog čina.

- Nisam učinio ništa krivo. To je djevojka s kojom se već neko vrijeme viđam, savjest mi je čista. Čelnicima kluba ću sve objasniti, a što se snimke tiče, postoji osoba na koju sumnjam, no o tome ću više s policijom - kazao je mladi vratar.

>>> Pogledajte ples ovih navijačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
19:52 21.11.2019.

Heteroseksualni sexualni odnos dvoje punoljetnih osoba uz obostrani pristanak. Doduše na "javnom mjestu", ali ne skandalozno javnom. Nisu se sami snimali ni sami postavili video na mrežu. ...ne vidim problem...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:39 21.11.2019.

Nekada se znalo reći da treća osoba drži svijeću. Danas su očigledno svijeće zamijenjene mobilnim telefonima.

KR
kritiko
14:16 22.11.2019.

je,pa kaj je tu nekaj čudno ?im je došlo,ne ?i ja bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije