Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Benedetta

Napali su je jer ljubi 49 godina starijeg muškarca, evo što im je odgovorila

Benedetta Bosi
Foto: instagram.com/benedetta.bosi
1/4
05.11.2019.
u 18:58

Briatore je pokušao opovrgnuti da ljubulje s mlađahnom studenticom

Benedetta Bosi, dvadesetogodišnja studentica prava iz Milana koja se odnedavno navodno nalazi u vezi s 49 godina starijim Flavijem Briatoreom, nekadašnjim šefom Renaulta u formuli 1 i bivšim suvlasnikom Queens Park Rangersa, našla se na udaru žestokih kritika otkako je priča o njihovu provodu u Malindiju u Keniji dospjela u javnost.

Mlada dama zbog toga je bila prisiljena zaključati svoj profil na Instagramu, a u jednoj od posljednjih objava se suprotstavila nekakvom pratitelju koji ju je upitao kako može biti u intimnoj vezi s nekim tko izgleda poput njezina djeda.

Jasno, dotični je pratitelj time sugerirao da Bosi u Briatoreu samo vidi priliku, muškarca kojim se želi okoristiti, no djevojka je na to ovako reagirala:

- Inteligencija ne stari. Mnogi ljudi posjeduju novac, ali ne i inteligenciju - odgovorila je Bosi, koja je tako, čini se, indirektno potvrdila da između nje i Briatorea ipak postoji nešto više od prijateljstva.

Zanimljivo, Briatore je gotovo istodobno za časopis Novella 2000 pokušao opovrgnuti da ljubulje s mlađahnom studenticom, te je kazao da su Bosi i on samo prijatelji koji su odlučili pobjeći na odmor.  

Bilo kako bilo, tjednik Chi je prije nekoliko dana donio da se Briatore fino isprsio u ime njihova druženja, te je u članku rečeno da je iz Monte Carla po Bosi poslao automobil u Milano, odnosno da su nakon toga njegovim privatnim zrakoplovom odletjeli u Rim gdje su u hotelu s pet zvjezdica proveli noć.

Ključne riječi

Komentara 17

HR
hrvoje111122
19:44 05.11.2019.

Stari .ak mozes samo meči nebuš još dugo

KE
KellyJelly
19:14 05.11.2019.

Bahahaa pa sigurno ce malu inteligentno okrenuti par puta, koliko ono traju tabletice?

Avatar Melankolija
Melankolija
19:12 05.11.2019.

Hahaha,.....treba joj porez uvesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije