Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD PETKA SU TAMO

Preokret u slučaju Hrvata uhićenih u Srbiji, njihove obitelji očajne

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
06.08.2018.
u 20:11

Navijačima prijeti po srpskom zakonu od jedne do osam godina zatvora, no priznanjem si mogu ublažiti kaznu.

Protiv 13 torcidaša za koje su sumnjiči da su počinili kazneno djelo teške krađe i ugrožavanja sigurnosti na benzinskoj pumpi u Vrčinu Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je niz kaznenih postupak. Zbog toga im je određen i pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bijega, javlja Slobodna Dalmacija. 

U priopćenju tužiteljstva objavljeni su i njihovi inicijali:  O.S., L.S., D.A., M.D., B.R., D.D., P.D., M.T., K.M., G.D., Š.A., N.J. i M.S.

Oni su u petak oslobođeni u prekršajnom postupku, a su zadržani zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo, pa je sve preuzelo tužiteljstvo.

Navijačima prijeti po srpskom zakonu od jedne do osam godina zatvora, no priznanjem si mogu ublažiti kaznu.

Ne zna se još tko će što napraviti, a obitelji uhićenih se žale da nemaju nikakav kontakt s njima niti znaju što im se događa pd petka ujutro, osim onoga što pročitaju u medijima.
 

Ključne riječi

Komentara 127

DU
Deleted user
20:30 06.08.2018.

Ja bih kao roditelj bio ocajan i da nisu u zatvoru

DU
Deleted user
20:25 06.08.2018.

U tuđoj državi se treba ponašatu civilizirano.Ali problem je što se ovi huligani dangube ni u svojoj državi neponašaju civulizirano.Kunu se u Vukovor,Hrvatsku a slušaju Cecu i Mileta Kitiča a vjerojatno i Baja malog knindžu.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
20:26 06.08.2018.

Hajdukovi huligani su zlo koje treba kazniti, svasticari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije