Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednoglasno

Predsjednik Freiburga postao prvi čovjek Njemačkog nogometnog saveza

Fritz Keller
Foto: DPA/Pixsell
1/3
15.08.2019.
u 15:14

Keller je jednoglasno izabralo 'ad hoc' povjerenstvo DFL-a i još ga treba potvrditi opća skupština Saveza 27. rujna

Predsjednik njemačkog prvoligaša Freiburga Fritz Keller u četvrtak je imenovan predsjednikom Njemačkog nogometnog saveza (DFL) gdje će zamijeniti Reinharda Grindela koji je podnio ostavku nakon skandala s primanjem luksuznih darova.

Keller je jednoglasno izabralo 'ad hoc' povjerenstvo DFL-a i još ga treba potvrditi opća skupština Saveza 27. rujna.

Iznenadni kandidat Keller je 62-godišnji vinogradar i hotelijer te vlasnik restorana u Oberbergenu kojima ima jednu Michelinovu zvjezdicu.

Njegov prethodnik Reinhard Grindel je početkom travnja podnio ostavku nakon što je optužen da je od ukrajinskog potpredsjednika Grigorisa Surkija prihvatio kao poklon sat vrijedan 6.000 eura.

Kako se već prije njegovo ime povezivalo sa sličnim spornim slučajevima, također je podnio ostavku na mjesto potpredsjednika Uefe i na mjesto člana Vijeća Fife.

>> Pogledajte što Dinamov trener Nenad Bjelica kaže nakon trijumfa u Budimpešti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije