Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON JE SVE U REDU

Šime Vrsaljko nakon teškog razdoblja opet uživa, pohvale stižu sa svih strana!

Šime Vrsaljko
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/6
24.02.2020.
u 11:15

I prošli tjedan hvalili su ga i za nastup protiv Liverpoola u Ligi prvaka gdje je španjolski klub slavio s 1:0

Atléticov trener Diego Simeone pohvalio je u nedjelju navečer hrvatskog nogometnog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji je u pobjedi 3-1 nad Villarrealom asistirao za prvi pogodak.

- Jako sam zadovoljan konkurencijom unutar momčadi. Vratili su nam se (nakon ozljeda) Trippier, Joao, Costa... Igrači koji su igrali umjesto njih pokazali su da su sve bolji. Vrsaljko radi veliki posao - izjavio je Simeone na konferenciji za medije podno stadiona Wanda Metropolitano u Madridu.

Vrsaljko, 28-godišnji desni bek, asistirao je u 40. minuti napadaču Ángelu Correi za izjednačujući pogodak.

Igru je napustio u 58. minuti. To mu je bila šesta utakmica za Atlético od kada se u siječnju vratio u momčad nakon izbivanja od godine dana zbog ozljede koljena. Vrsaljko je ovaj mjesec iskoristio ozljede Kierana Trippiera i Santiaga Ariasa koji igraju na njegovoj poziciji.

Podsjetimo, to je mjesto nakon SP-a u Rusiji i Vrsaljkove ozljede bila je boljka hrvatske nogometne reprezentacije.

Na njemu je Dalić pokušavao sa stoperima Tinom Jedvajem, kojemu to nije prirodna pozicija, ali i s Karlom Bartolcem. Nije bila loša ideja, nisu ti dečki potpuno podbacili, ali svi znamo što je Šime Vrsaljko na toj poziciji radio u vrijeme Svjetskoga nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine. A kada igra na tom nivou, jedan je od najboljih desnih bekova svijeta. Vrsaljko je 13. siječnja prošle godine zadobio tešku ozljedu lijevog koljena, dugo ga nije bilo na travnjaku, a zaigrao je ponovno krajem siječnja ove godine.

I prošli tjedan hvalili su ga i za nastup protiv Liverpoola u Ligi prvaka gdje je španjolski klub slavio s 1:0. 

– Ne volim govoriti o pojedincima, ali moram o Šimi protiv Liverpoola. Nije spreman, ali protiv europskog prvaka igrao je sa srcem i ostavio ga na terenu. Šime je igrao fantastičnu utakmicu. Koliko dugo već nije igrao, godinu dana? Raste iz dana u dan – kratko je komentirao strateg Atletica. Što se tiče drugih pohvala, i španjolski As mu je posvetio koji redak:

- Vrsaljko je otupio Liverpoolovu oštricu napada time što je Manea prvo isključio iz igre, a zatim ga isprovocirao da ga udari, čime je natjerao Kloppa na zamjenu. Liverpool je, nakon što je shvatio da Lodi na lijevoj strani igra sjajno, u napadima pokušavao preko Vrsaljkove strane. No, tamo nije bilo prolaza - rekao je tada Simeone. 

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO 2020. godine


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije