Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Slavni Roger Federer 'uhvaćen' kako uživa na odmoru u Hrvatskoj! Zna i on gdje je najljepše...

Roger Federer s obitelji i prijateljima uživa na ljetovanju na Malom Losinju
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/14
26.07.2021.
u 10:03

Federer je stigao na Lošinj, gdje se odmara sa suprugom Mirkom, četvero djece i s prijateljima.

Slavni švicarski tenisač Roger Federer odmor provodi u Hrvatskoj gdje, sudeći po fotografijama, uživa i puni baterije za nastavak sezone.

Federer je stigao na Lošinj, gdje se odmara sa suprugom Mirkom, četvero djece i s prijateljima. Tijekom kupanja uhvatio ga je objektiv fotografa Pixsella.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Federer je prije tjedan dana doputovao u Mali Lošinj, gdje je bio u društvu trenera Ivana Ljubičića, supruge Mirke i djece. Društvo im rade nekad sjajni nogometaš Thierry Henry i njegova djevojka Andrea Rajačić, rođena Sarajka.

Federer se tako priključio brojim svjetskim zvijezdama koje dolaze u Hrvatsku. Lijepu Našu posjetio je Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je biciklirao i pjevao naše pjesme, Lewis Hamilton oduševljen je ljepotom Hrvatske, Mats Hummels ima kuću u Posedarju...

>> Pogledajte kako Roger Federer uživa u Hrvatskoj

Roger Federer s obitelji i prijateljima uživa na ljetovanju na Malom Losinju
1/13
Ključne riječi

Komentara 14

DP
d0m_p3r1gnon
10:54 26.07.2021.

Dobro nam dosao, legendo i najbolji tenisacu! 💪🏻

AU
austrougarskigeneral
10:08 26.07.2021.

on ljetuje godinama kod nas

SI
sisavac
11:53 26.07.2021.

ne shvaćaju ljudi da se kod nas dolazi uglavnom zato jer je jadran najbliže toplo more. ne zato jer je prekrasan. nama, jer nas većina nije sposobna prihvatiti činjenicu da grčka ima puno bolju ponudu, a prirodne ljepote su nešto o čemu mi možemo samo sanjati, plaže, more, bajka u bajci. mi se bakćemo sa time hoćemo li se zamjeriti nekom nasilniku koji je ogradio javnu plažu ili ne. federer će ove godine biti na odmoru na 10 lokacija. pojaviti će se u monte carlu, barceloni, portugalu, maldivima ili sejšelima, i tako. kao i većina vrhunskih sportaša. oni su na odmoru stalno, kad su između nekih jačih natjecanja. a mi iz toga izvlačimo sasvim pogrešne zaključke. mislite da nije bio na balatonu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije