Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK I PREDSJEDNIK

FOTO Dalić se srdačno pozdravio s Jakobušićem na Poljudu

Split: HNK Hajduk protiv NK Osijek u 2. kolu Prve HNL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
26.07.2021.
u 09:04

Ovaj je derbi privukao i mnoga poznata lica na tribine. Robert Jarni i Aljoša Asanović sjedili su zajedno na tribinama. Na Poljudu je bio i Stipe Pletikosa, a uz njega Igor Bišćan i Zlatko Dalić

U derbiju 2. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Poljud ispred 9500 gledatelja pobijedio Hajduk s 2:1, dok je u drugom nedjeljnom susretu Rijeka na Rujevici porazila Istru 1961 s 2:0. Hajduk je vodio na Poljudu, no Osijek je s dva gola uspio okrenuti rezultat izborivši drugu pobjedu na startu prvenstva, a splitski sastav nakon dva kola još nema pobjede.

Marko Livaja u 63. minuti doveo je domaćine u vodstvo, samo tri minute kasnije izjednačio je Mario Jurčevič, a pobjedu gostima donio je Marin Pilj u 87. minuti.

Ovaj je derbi privukao i mnoga poznata lica na tribine. Robert Jarni i Aljoša Asanović sjedili su zajedno na tribinama. Na Poljudu je bio i Stipe Pletikosa, a uz njega Igor Bišćan i Zlatko Dalić. 

Baš je izbornik A reprezentacije privukao veliku pažnju kada se na kraju susreta pozdravio s Lukšom Jakobušićem, inače prijateljem, koji je Dalića podržavao i kada je NK Varaždin izborio ulazak u Prvu HNL. To je bila jedna od stvari koju su mu zamjerili Hajdukovi navijači koji podržavaju "socios model" vođenja kluba, a NK Varaždin svojim opstankom ugasio je upravo jedan takav. Onaj Varteksov.

Dodajmo, Hajduk je sezonu otvorio remijem (2:2) na gostovanju kod Lokomotive, a potom je na Poljudu pobijedio Tobol s 2:0 u kvalifikacijama Konferencijske lige. Osijek je HNL otvorio pobjedom 3:0 protiv Šibenika, a u četvrtak je odigrao bez golova na gostovanju protiv poljskog Pogona. Nakon dva kola Osijek i Rijeka vode s po šest bodova, dok je Lokomotiva treća s četiri boda. Dinamo je četvrti s tri boda.

25.07.2021., Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 2. kolo, HNK Hajduk - NK Osijek. Zlatko Dalic, Stipe Pletikosa Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Komentara 9

HI
HighKick
09:15 26.07.2021.

stvarno mi nije jasno zašto se ljudi ne bi pozdravili, a da netko od toga radi dramu....

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:24 26.07.2021.

Više ne smiješ čovjeku reći dobar dan.

KP
Karlovacko pivo
09:34 26.07.2021.

Nebitno tko se skim pozdravio bitno je daje Osijek uzeo tri boda svaka čast momcima a i treneru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije