Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Kramarić odveo Hoffenheim u Ligu prvaka, zabio i Brekalo, HSV drugoligaš!

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
12.05.2018.
u 17:23

Prvi put u povijesti iz Bundeslige je ispao HSV čija je utakmica protiv Borussije Mönchengladbach prekinuta u samoj završnici zbog divljanja navijača.

Hoffenheim je na krilima Andreja Kramarića u posljednjem kolu Bundeslige pobijedio Borussiju Dortmund 3:1 te izborio Ligu prvaka..

Domaćin je poveo u 26. minuti kada je pogriješio gostujući vratar i dao loptu do Kramarića koji preciznim udarcem s ruba šesnaesterca zabija za 1:0. Hrvatskom napadaču to je 13. gol sezone. 

Žuto-crni su stigli do izjednačenja u 58. minuti kada je Reus pogodio na dodavanje Guerreira. No, samo pet minuta kasnije Hoffenheim je opet poveo i to golom Szalaija nakon asistencije Kramarića. Ligu prvaka domaćinima je u 73. minuti golom za 3:1 potvrdio Kaderabek.

Bayer je slavio protiv Hannovera 3:2, no na kraju se pokazala to pirova pobjeda, jer su u trokutu s Hoffenheimom i Borussijom Dortmund imali najslabiju gol razliku te su završili peti, bez Lige prvaka. Alario dvaput i Brandt zabili su za apotekare, za koje je Tin Jedvaj odigrao cijeli susret, dok je Josip Elez za goste igrao prvih 45 minuta.

Prvi put u povijesti iz Bundeslige je ispao HSV čija je utakmica protiv Borussije Mönchengladbach prekinuta u samoj završnici zbog divljanja navijača. Već ranije bilo je poznato da će u drugu ligu preseliti Köln koji je  danas s 3:1 izgubio kod Wolsburga. Vukovi će kao 16. u dodatne kvalifikacije, a za današnju pobjedu zabili su Guilavogui, Origi, Knoche te naš Josip Brekalo

Kovačev Eintracht s 1:0 izgubio je kod Schalkea. Jedini gol za pobjedničku momčad za koju nije igrao Marko Pjaca zabio je Burgstaller.

Bayern je već ranije osigurao naslov, a danas su kod kuće sa čak 4:1 poraženi od Stuttgarta. Ginczek (2), Donis i Akolo zabili su za goste, a Tolisso za Bavarce.
 

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

JU
juma
00:32 13.05.2018.

Kramaric odlican, sve se vrti oko njega, zabija i asistira. Brekalo zadnjih tjedana sve bolji i iako najmladji, najbolji igrac Wolfsburga. Danas je sudjelovao kod sva cetiri gola. Mislim kako je ozbiljna opcija za reprezentaciju i po formi je zasluzio poziv, barem na siri popis. Rebic odigrao poluvrijeme i to odlicno. Jeste zapucao nekoliko prilika, ali se odmah vidjelo kako je ofanziva Eintrachta s njim za klasu jaca. Sve u svemu, ova tri igraca su po formi vec sada spremni za Rusiju. Jedino brine Pjaca koji je igrao malo i dosta blijedo iako je ucinak od 2 gola u 7 utakmica solidan, no nije to onaj Pjaca od prije ozljede.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije