Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona slavi

Rakitić sjajno odgovorio na Realovo vrednovanje rezultata

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
11.05.2018.
u 11:03

Realova pobjeda ili poraz ne mogu umanjiti našu dvostruku krunu niti ona može postati vrjednija, rekao je Rakitić

Barcelona ima priliku postati prvi klub koji bi španjolsko prvenstvo mogao završiti bez poraza. Do kraja lige ostala su još dva kola, a katalonska momčad igra kod Levantea te u posljednjem kolu kod kuće protiv Real Sociedada.

Ove sezone Barca je osvojila dvostruku krunu, a madridski Real nije im bio konkurencija u španjolskoj ligi. No Madriđani su dominirali Ligom prvaka i došli su do finala s Liverpoolom (26. svibnja), dok su Katalonci u četvrtfinalu ispali od Rome.

Ivan Rakitić
1/13

– Osvojiti Ligu prvaka može biti isto kao i Barcelonini trofeji ove sezone, a možda i više – rekao je nedavno Realov kapetan Sergio Ramos.

Naravno, u Barceloni se ne mogu složiti s Ramosovom izjavom, što je najbolje objasnio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

– Realova pobjeda ili poraz ne mogu umanjiti našu dvostruku krunu niti ona može postati vrjednija. Teško je osvojiti prvenstvo i kup. Natjecati se u španjolskoj ligi teže je nego u Europi – rekao je Rakitić koji je istaknuo da je ispadanje od Rome bio veliki udarac za momčad.

Andres Iniesta igra posljednju sezonu za Barcelonu.

– Tko ne voli Iniestu, ne voli nogomet – naglasio je Ivan Rakitić.

Ivan Rakitić
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije