Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redsi slave

Pogledajte kako je Lovren predvodio feštu u Liverpoolovoj svlačionici

Dejan Lovren
Foto: Screenshot
03.05.2018.
u 09:52

Finale Lige prvaka u kojem će igrati tri hrvatska igrača – Dejan Lovren, Luka Modrić i Mateo Kovačić igra se 26. svibnja u Kijevu

Dejan Lovren prvi će put u karijeri igrati u finalu Lige prvaka. U uzvratnoj polufinalnoj utakmici Liverpool je izgubio od Rome (2:4), ali je ipak izborio dvoboj protiv madridskog Reala jer je u prvom susretu nadigrao talijansku momčad (5:2).

Finale Lige prvaka u kojem će igrati tri hrvatska igrača Dejan Lovren, Luka Modrić i Mateo Kovačić igra se 26. svibnja u Kijevu.

Liverpoolovi igrači bučno su proslavili prolazak u finale, a za dobro ozračje brinuo se hrvatski reprezentativac. Lovren je zapjevao pjesmu Steviea Wondera ''I Just Called To Say I Love You''...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije