Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roma ispala

Talijani ljutiti na suđenje: Vrijeme je da dignemo glas

Monchi
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
03.05.2018.
u 08:44

Sada se navijači mogu šaliti da bi uz VAR finale igrali Bayern i Roma. Ali to nije smiješno, to je zapravo istina - rekao je Romin direktor Monchi

Roma je u uzvratu izborila pirovu pobjedu (4:2) protiv Liverpoola koji je nakon trijumfa na Anfieldu (5:2) izborio finale Lige prvaka. Šest pogodaka i loše suđenje Slovenca Damira Skomine obilježili su utakmicu na Olimpicu.

I Mateo Beusan je nakon dvoboja pronašao nekoliko sumnjivih odluka slovenskog djelitelja pravde, ali i nekoliko previda. Skomina je najmanje dvaput grubo pogriješio na štetu talijanskog kluba.

Monchi
1/12

Nisu im dosudili dva čista jedanaesterca, uz najmanje jedan crveni karton. Tko zna u kojem bi onda smjeru otišla utakmica. Ovako ostaje dojam da je Skomina pogurao Engleze u finale s madridskim Realom.

- U prvoj smo utakmici primili gol iz zaleđa, a sada nam nisu dosuđena dva čista jedanaesterca. Kod je jednog je Liverpool mogao ostati s igračem manje - rekao je Romin direktor Monchi te dodao:

- Vrijeme je da dignemo glas. Ne samo Roma, nego i Juventus koji je doživio isto protiv Real Madrida. Talijanski nogomet treba podići svoj glas, ovo što smo vidjeli je šokantno. Španjolac sam, ali ovo nije normalno! 

Romin direktor smatra kako je vrijeme da se uvede video-tehnologija.

- Nije mi jasno zašto se VAR ne koristi u najvažnijem klupskom natjecanju na svijetu. Nismo oštećeni samo u financijskom smislu, ovo je udarac na našu strast i na naš težak rad. Dečki su bili strašno ljutiti u svlačionici jer su dali sto posto, bili su odlični. Ne razumijem zašto Uefa ne želi uvesti VAR. Sada se navijači mogu šaliti da bi uz VAR finale igrali Bayern i Roma. Ali to nije smiješno, to je zapravo istina - podvukao je Monchi.

Talijani su žestoko opalili po Uefi. Jutros na naslovnici Corriere dello Sporta vrišti naslov: "Nova nepravda!"

Komentara 12

IB
ibiza
10:41 03.05.2018.

ma daj ,zasluzeno ste izgubili i idemo dalje

AU
austrougarskigeneral
09:54 03.05.2018.

suđenje katastrofa

SM
san.martino
16:53 03.05.2018.

Vrijeme je da dvadesetak najboljih klubova osnuju nesto slicno uleb-u u kosarci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije