Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANSKI LORD

'Platio sam djevojci da šuti o trudnoći, s prostitutkama je bilo lakše...'

VfL Wolfsburg - New arrival Nicklas Bendtner
Foto: Julian Stratenschulte/DPA/PIXSELL
1/3
13.10.2020.
u 09:42

Pitao sam je što to znači, a ona je odgovorila da joj moram platiti nove grudi. I eto, nazvao sam estetskog kirurga i rekao da odradi posao, priznao je Lord pa ispričao još jednu priču

Bivši napadač Arsenala Nicklas Bendtner (32) nedavno je objavio svoju autobiografiju u kojoj je otkrio i detalje svog "ljubavnog" života.

Danski napadač poznat je po tome što je volio izlazi, odavati se alkoholu i kocki, a žene... Eh, žene su mu bile najveća ovisnost. 

Popularni Lord trenutno igra za jednog danskog niželigaša- Tarnby, iako su mu mnogi predviđali blistavu karijeru i vidjeli ga kao jednoga od najboljih napadača na svijetu.

- Jedna od djevojaka sa kojom sa bio mi je došla i rekla da je trudna, ali da postoji cijena koju mogu platiti kako bi se to zataškalo. Pitao sam je što to znači, a ona je odgovorila da joj moram platiti nove grudi. I eto, nazvao sam estetskog kirurga i rekao da odradi posao - priznao je Lord pa ispričao još jednu priču: 

- Sjećam se da je jedna bacila kamen i razbila staklo mog Porschea. Bio sam u stanu i čuo je kako vrišti, ali nisam htio izaći. Otišla je kada je shvatila da je ne želim vidjeti i da nemamo o čemu razgovarati - otkrio je Danac. 

Dok je igrao u Arsenalu često je posjećivao bordele.

- Ponekad vas samo slikaju dok ležite goli i onda vas ucjenjuju. Traže novac kako fotografije ne bi izašle u javnost. Ipak, drugačije je sa prostitutkama, one vas uglavnom neće odati i sve se radi u potpunoj diskreciji - iskren je Lord.

IRL, FIFA WM 2018 Qualifikation, Irland vs Daenemark 14.11.2017, Aviva Stadium, Dublin, IRL, FIFA WM 2018 Qualifikation, Irland vs Daenemark, Play-Off, Rueckspiel, im Bild Denmark Manager Aage Hareide celebrates with Nicklas Bendtner // Denmark Manager Aage Hareide celebrates with Nicklas Bendtner during FIFA World Cup 2018 Qualifiying Play-Off, 2nd leg match between Ireland and Denmark at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland on 2017/11/14. EXPA Pictures © 2017, PhotoCredit: EXPA/ Focus Images/ Lorraine O'Sullivan *****ATTENTION - for AUT, GER, FRA, ITA, SUI, POL, CRO, SLO only***** EXPA/ Focus Images/ Lorraine O'Sullivan
Foto: EXPA/PIXSELL

Komentara 1

Učitelj
14:21 13.10.2020.

platio da šute? pa narastao im je trbuh. ili je valjda plaćao abortuse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije