Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE IGRATI U NAPADU?

Petković je zaslužio biti u prvih 11 reprezentacije, sudjelovao je u čak deset golova ove sezone

05.09.2023.
u 18:43

Sa svim ovim referencijama nekako se nameće ideja da Bruno Petković doista bude prvi napadač protiv Letonije. Jak je u skok-igri, može podvaliti zadnji pas, izvrsno se slaže s Kramarićem i Perišićem, a ni zasluge mu nisu zanemarive. Sjetit ćete se kako je Bruno u lipnju bio jedan od igrača odluke u polufinalnoj utakmici Lige nacija s Nizozemskom: ušao je u igru od 91. minute, a u 98. minuti postigao fantastičan pogodak za 2:3. Ukupno Bruno ima 31 nastup za reprezentaciju i osam pogodaka

Komentara 8

Avatar Stradun
Stradun
19:46 05.09.2023.

" Petković je zaslužio biti u prvih 11 reprezentacije...."..Teško.

ŠT
Štjef
09:42 06.09.2023.

Petko da nije nikad niš napravil u životu osim gola Brazilu treba mu dignut spomenik

PA
pajokola1
09:00 06.09.2023.

Po tom kriteriju bi onda Malenica trebao biti prvi golman reprezentacije, čovjek je skinio više zicera od Petkovih 9 sudjelovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije