Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTKE IZ MLADOSTI

Ovo su Ivica i Janica iz dječjih dana, davno prije svjetske slave

Ivica i Janica Kostelić
Foto: Instagram
1/6
01.11.2015.
u 13:31

Na svom Instagram profilu objavio je Ivica Kostelić neke od fotografija "iz dobrih starih vremena", kad su on i Janica još bili djeca, nesvjesna budućnosti koja stoji pred njima.

Ivica i Janica Kostelić najbolji su hrvatski skijaši u povijesti, a najzaslužniji za njihove uspjehe njihov je otac Ante. Nije odustajao u vrijeme kad ih nitko nije znao i kad novca nije bilo, a kasnije se sve itekako vratilo. Zato se tog vremena svi u obitelji prisjećaju s osmijehom na licu, pa tako i Ivica.

Na svom Instagram profilu objavio je neke od fotografija "iz dobrih starih vremena", kad su on i Janica još bili djeca, nesvjesna budućnosti koja stoji pred njima.

- Sa svojom sekom - napisao je uz fotografiju njega i sestre sad 36-godišnjak.

Na slici on i tri godine mlađa Janica vidljivo su osnovnoškolci, ali točne godine Ivica ipak nije otkrio. Samo se prisjetio, kao i često na svom profilu tih vremena "kad je sve bilo nekako jednostavnije i ljepše".

Ali ne može se nikako požaliti ni danas, ima sina Ivana oko kojeg se sve vrti i s kojim ispisuje novu obiteljsku povijest Kostelića.

- Obožavamo ga. Zove me 'tete', predivan je - rekla je Janica za 24 sata početkom listopada, kad je punog srca opisivala svoj odnos s nećakom.

>> Janica Kostelić – skijaška kraljica iz zemlje sa tri staze

>> Frustrirajuće je što više nisam u stanju voziti preko boli. Kod mene je ta faza prošlost

Komentara 4

DU
Deleted user
18:18 01.11.2015.

Prekrasna djeca na ponos roditeljima i cijeloj naciji. Pravi uzor! Divim se obitelji Kostelic i zelim im svako dobro!

LA
LANA555
14:33 01.11.2015.

Lose im je bilo u zivotu.

LA
LANA555
14:35 01.11.2015.

Pokazacu to jest poslat cu ja Vama fotografije iz mladih dana.Bila sam ljepa ko lutkica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije